DECEMBER ACTIE

 

Bij aankoop van het boek ‘STOP PMS’ ontvang je als extra cadeau toegang in januari 2023 tot het ‘Slank in 4 weken programma’ ter waarde van 66 EURO

Een super combinatie om cadeau te krijgen of te geven, dus geef jezelf of iemand anders deze combi deal cadeau.

Ervaar jij hormonale klachten, wil je meer leren hoe je af kunt komen van stemmingswisselingen of ken je iemand die dit goed kan gebruiken? Geef dit mooie boek dan cadeau.

Daarnaast starten we 2 januari 2023 met het programma ‘Slank in 4 weken‘ en ook deze kun je cadeau geven of kun je zelf aan mee doen!!

De beste start van 2023!

Dit is het boek voor de echtgenote die iedere maand wil scheiden. De gids voor de werknemer die zich om de vier weken het liefst ziekmeldt. De bundel voor iedere vrouw die aan het einde van haar cyclus verandert in een emotionele, neerslachtige en hekserige versie van zichzelf.

In STOP PMS maakt Francisca van den Berg korte metten met de gedachte dat een kort lontje, menstruatiepijn, huilbuien, een slechte huid en andere ongemakken er gewoon bij horen tijdens die tijd van de maand. Als je weet hoe jouw hormonen werken, kun je ze resetten en volgens ondersteuning bieden met voeding, vasten, supplementen, kruiden, slaap, ontspanning, beweging en mindset. Ook jij kunt (weer) die leuke vrouw, gezellige moeder, fijne collega en lieve vriendin zijn.

Francisca van den Berg is hormoonexpert gespecialiseerd in het behandelen van vrouwelijke hormonale klachten. Het is haar missie om vrouwen beter te informeren over de invloed die zij zelf hebben op hun gemoedstoestand en fysieke welzijn. Dat draagt ze aan bij via haar eigen ontwikkelde Reset je Hormonen methode, een magazine, online trainingen en een vakopleiding.

Zelf onderging Francisca de transformatie van een gestreste zakenvrouw met ongezond leefpatroon naar een energieke ondernemer met liefde voor het leven. Ze doet niets liever dan jou hetzelfde te laten ervaren.

Het boek staat boordevol waardevolle informatie, een echt stappenplan voor de vrouw met oestrogeen dominantie, stemmingswisselingen, en andere hormonale klachten.

Janine

Francisca heeft een fijne gids geschreven voor de vrouw die zichzelf elke maand weer even kwijt is. Het is een informatieve handleiding om te ontdekken waar je verbeterpunten liggen, met praktische tips om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Een aanrader om te lezen, zodat je de hele maand door kunt genieten van het vrouw-zijn.

Martine

SPECIFICATIES

In vijf hoofdstukken vertelt Francisca over:

 • het ontstaan van PMS
 • de meest voorkomende PMS-klachten
 • het hormoonstelsel
 • de werking van de cyclus
 • waarom PMS steeds vaker voorkomt
 • de relatie tussen anticonceptie en PMS
 • hoe PMS voorkomen en genezen kan worden
 • oplossingen voor specifieke PMS-klachten
 • aanvullende behandelmethoden
 • 23 heerlijke, hormoonvriendelijke recepten
Inclusief online mini training “ Stop PMS” t.w.v. 97 
 • online masterclass video’s ter ondersteuning
 • handige downloads en informatie vanuit het boek
 • nog een aantal extra recepten per week van je cyclus
 • 2 online masterclasses met gelegenheid tot het stellen van vragen

25,-

Het boek inkijken? Download de inhoudsopgave, of klik op een afbeelding hieronder om te vergoten.

Gyneacoloog Ginny Chamorro over ‘Stop PMS’:

Hi! Ik ben door je boek heengegaan hoor! Vind t overall gezien echt mega super de bom! 🥳🥳 Mooi compleet en heel mooi op de vrouw geschreven. Heel trots op jou!! 💪🏻💪🏻❤️

Desiree

Met plezier heb ik alle kennis tot me genomen, knap werk dame! En heel herkenbaar, veel vrouwen gaan hier heel veel aan hebben.

Barbara

Gisteren je boek gelezen. Prachtig aansprekend boek! Ik vind vooral de schrijfwijze heel duidelijk. Het neemt je echt goed mee. Zo zijn er dingen die ik wel ergens anders al had gelezen, maar nu veel duidelijker zijn of beter blijven hangen. Daarnaast is het behoorlijk compleet. Voor mij zaten er een paar leuke vernieuwende puntjes in. En het voedingsoverzicht is top!

Liesbeth