https://franciscavandenberg.nl/

lezingen en workshops over hormonen

… Francisca deelt graag haar kennis over vrouwengezondheid voor een enthousiaste groep of tijdens een openhartig interview.

Door bedrijven en events word ik ingehuurd als spreker om te vertellen over hormonen en vrouwengezondheid. Ik sprak al eerder o.a. voor Rabobank en het Ikazia ziekenhuis.

Ook verschijn ik vaak met interviews en artikelen in de media, zoals Libelle, Woman’s Health, Vriendin en De Telegraaf.

FRANCISCA ALS SPREKER

Een ervaren hormoon- en gewicht expert die er niet omheen draait, eerlijk is en met een tikkeltje humor vertelt over gezonde voeding, hormonen en afvallen.

Francisca van den Berg heeft inmiddels meer dan 500 vrouwen geholpen om beter in hun vel te zitten. Ze is oprichtster van de Reset je Hormonen methode en expert op het gebied van Intermittent Fasting (vasten met tussenpozen). Als spreker voelt zij zich als een vis in het water, want kennis delen en daarmee nog meer mensen helpen is wat ze graag doet!

De kracht van Francisca is haar oprechte interesse in mensen en haar passie om haar kennis te willen delen.

“Ik gun het iedere vrouw om zich energiek, fit en goed te voelen” – Francisca

Francisca geeft als spreker regelmatig lezingen en workshops over de volgende onderwerpen:

Gezonde voeding

Afvallen zonder dieet

Reset je Hormonen

De overgang

Levensstijl

Vrouwengezondheid

lezingen & workshops voor bedrijven

Gezonde en blij werknemers

Gezonde en blije werknemers zijn essentieel voor ieder bedrijf. Preventief werken aan een gezond lichaam en een stressvol bestaan komt ieder bedrijf ten goede. Werknemers die goed in hun vel zitten en bewust met voeding om gaan, zijn minder vaak ziek.

Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen investeren in een goede begeleiding en preventieve zorg voor medewerkers.

Francisca geeft regelmatig lezingen en workshops voor bedrijven en overheidsinstellingen, gericht op werknemers. Tijdens deze lezingen en workshops gaat zij aan de slag om te informeren over gezonde voeding, afvallen zonder te diëten (veranderen van levensstijl) en bewustwording om goed voor jezelf te zorgen.

FRANCISCA GAF AL LEZINGEN EN WORKSHOPS BIJ

sfeerimpressie

Reset je Hormonen Event 2017