slank in 4 weken

Het programma voor een gezond en slank lichaam in 30 dagen!

Al jaren probeer je af te vallen of je volgt dieet na dieet. Ieder goed voornemen om nu écht beter en gezonder te gaan eten stranden uiteindelijk, waardoor de verloren kilo’s er binnen ‘no time’ weer aan zitten. Dit noemen we het jojo-effect. Diëten werken vaak niet, omdat je minder moet gaan eten of heel veel lekkere dingen ineens niet meer mag eten. Met als resultaat: je stopt uiteindelijk maar weer of krijgt te maken met snaaibuien…

Graag vertel ik je meer over slank in 4 weken.
In 30 dagen gaan we aan de slag en leer jij alles over een gezond en slank lichaam.
is dit herkenbaar voor je?

Die extra kilo’s wil je nu eindelijk eens kwijt, zonder dat ze terugkomen.

Je hebt ieder dieet wel eens geprobeerd, zonder succes.

Bewuster en gezonder eten en beter voor jezelf zorgen vind je lastig.

Je slaapt onrustig en hebt vaak weinig energie.

Je bent helemaal klaar met het jojo-effect.

Je weet eigenlijk wel dat je iets moet veranderen, maar hoe?

 

Wat een super maand! 30 dagen ‘overvallen’ door Francisca. Wat een berg aan informatie, gevarieerd programma, recepten en persoonlijke aandacht, waarbij ze met veel geduld elke vraag (voor de zoveelste keer) beantwoordt.

Kristel

Ik heb meegedaan met Francisca’s Slank in 4 weken en ben heel tevreden. Het is een online programma, maar haar betrokkenheid en ook de expertise die ze deelt, overtrof echt mijn verwachtingen.

Lisa van den Berg

Ik heb meegedaan aan de 30-daagse, dit was erg interessant. Vooral de leuke video’s elke ochtend en webinars maken deze leefstijl helder. Ook de besloten Facebook groep geeft veel info en leuke tips. Al met al zeker de moeite waard!

Marion van Delft

Het programma is geen dieet

JE EET NIET MINDER, MAAR BETER

Om te beginnen deze 30 daagse is geen dieet. Natuurlijk gaan we in deze 4 weken wel je voeding aanpassen, we gaan hoog in vetten en eiwitten en laag in koolhydraten om er zo voor te zorgen dat je in vetverbranding gaat. We gaan er ook voor zorgen dat je niet meer terugvalt in oude gewoonten, zodat we niet het jojo effect gaan krijgen. Niet minder eten, maar anders eten!

We gaan een combinatie toepassen van intermittent fasting en eiwit en vet rijk eten! Om zo echt weer te gaan naar die vetverbrander en dat je weer gaat afvallen.

Je gaat meer energie ervaren, we gaan je hormonen boosten en daarnaast werk je aan je gezondheid.

Wat kun je verwachten?

EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

Met het groepsprogramma slank in 4 weken ga ik je begeleiden naar een levensstijl zonder dieet. Je ontvangt 30 dagen lang, inspiratie, tips, adviezen en opdrachten omtrent het bereiken van een slank lichaam.

  • Kennis hoe je lichaam werkt en waarom je niet afvalt.
  • Hoe wordt je weer die vetverbrander?
  • Hoe boost je je hormonen?
  • Intermittent fasting.

Inclusief 4 complete weekmenu’s met heerlijke makkelijke recepten!

Daarnaast vind je mij in de besloten Facebook groep, waar ik je 30 dagen lang ga inspireren en begeleiden. Je kunt alles doen in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Ik ben 30 dagen lang jouw coach, hulp steun en stok achter de deur.

Wat houdt in 30 dagen slank in?

de voordelen

Snel en effectief gewichtsverlies

Een stabiel gewicht zonder jojo-effect

Geen huilbuien meer

Geen hongergevoel ervaren

Meer rust in je dag

Je hormonen een boost geven

Meer energie

Beter slapen

Meer mentale focus

Wie ben ik?

FRANCISCA VAN DEN BERG

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoonexpert en orthomoleculair therapeut.

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mijzelf) te helpen, omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er achter dat dit geluk van korte duur was en dat ik mezelf niet kon helpen met deze levensstijl.

Door hulp te zoeken leerde ik weer om goed voor mijn lichaam te zorgen. In de periode die volgde, ben ik omgeschoold en ben ik gespecialiseerd als: hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach.

Inmiddels heb ik al meer dan 600 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden.

Slank in 4 weken gevolgd: duidelijk, verhelderend en bereikbaar. Interessant voor iedereen die zijn gezondheid ter harte neemt. Francisca is een aanrader, ook voor wie hormonale problemen heeft. Je wordt zeer persoonlijk en warm behandelt.

Marijke

Een blijvende ervaring. Ik heb veel baat gehad bij de goede uitleg en begeleiding rondom het Intermitten Fasten. Ik ben meer in balans, op alle fronten. Het is een stabiele manier om structureel in evenwicht te komen. De begeleiding van Francisca maakt dat je het goed oppakt.

Bianca Kremer

Ten opzichte van 30 dagen geleden, voor het programma, ben ik nu 5 kilo lichter en centimters kwijt bij mijn buik. Ik ga hier dus zeker mee door! Het niet eten in de ochtend mis ik helemaal niet. Dank je wel voor de goede uitleg en ik blijf zeker in de besloten Facebook groep.

Marja van Gullik

Wat het programma doet

tijdens deze 30 dagen leer jij

Hoe jij een nieuwe levensstijl kan toepassen in je leven.

Welke voeding zorgt voor aankomen en welke voor afvallen.

Hoe je zorgt dat je gezond en voldoende eet.
Hoeveel calorieën jij nodig hebt en in welke verhouding.
Hoe jij je doelen bereikt, welke we samen vaststellen bij de start.
De gezondheidsvoordelen voor jou, ook op langere termijn.
Hoe jij ervoor zorgt dat je weer gaat afvallen en nooit meer aankomt.

Welke beweging het beste past bij jouw lichaam.

De invloed van voeding op je hormoonhuishouding.

Hoe jij af komt van je suiker-koolhydraten verslaving.
Hoe jij je mindset kunt veranderen.

Hoe jij die vetverbrander wordt.

Love yourself enough to live an healthy lifestyle

Kun je de 30 dagen niet helemaal volgen?

GEEN PROBLEEM!

Dan heb ik als afsluiter nog iets moois voor je: toegang tot mijn online academie  waar alle 30 adviezen en tips in samen komen, zodat je een mooi naslagwerk hebt. Inclusief alle recepten

Start 2 januari

schrijf je in om met jouw nieuwe, slanke levensstijl te beginnen

30 e-mails met informatie over Slank in 4 weken.

Opdrachten gedurende de 30 dagen.
Toegang tot 30 dagen besloten facebook groep, toegang blijft ook na de 30 dagen.

Toegang tot de academie, waar je alles kunt terugkijken aan het eind van de 30 dagen. 

Een e-book met heerlijke recepten, 4 complete weekmenu’s en meer.

Bonus video’s omtrent voeding en blijvend gewichtsverlies.
4 wekelijkse online coaching en vragensessie (in groep).

De investering is

€ 66,-

Ik ben eindelijk van mijn suikerverslaving af! Dat is slechts 1 voordeel van Slank in 4 weken. Verder ziet mijn huid er stralender en strakker uit. Ook heb ik geen nachtelijk zweten en wakker liggen meer. Intussen ben ik 2 maanden verder en ben ik al 16 centimeter in de taille kwijt en 6,5 kg. en draag ik een broekmaat kleiner.

Connie Nielen

Recent meegedaan met de 30-daagse. Waarom? Omdat ik heel benieuwd was naar de impact ervan op mijn gezondheid en wat de invloed van hormonen is. Enorm veel informatie ontvangen. Deskundig advies in materie waar ik niets van wist. Wil je afvallen? Heb je klachten, of wil je meer weten over hormonen? Doen!

Karin Dalmeijer

Francisca gaf mij de sleutel tot een nieuwe levensstijl. Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s kwijt die ik de afgelopen jaren aankwam.
Het programma gaf me met super waardevolle informatie, nadenkers en humor telkens weer de zin en moed om mijn gezondheid op nummer 1 te zetten. Ik ben erg blij met het resultaat.

Els Gorzeman

Meest gestelde vragen

wil je dit nog weten?

Wanneer start het programma?

We starten 2 januari

Welke opdrachten kan ik verwachten?

Je ontvangt opdrachten zodat we stap voor stap de nieuwe, slanke leefstijl introduceren in je leven. De ene opdracht is misschien 5 minuten werk de andere dag wat langer, maar je kunt alles in je eigen tijd doen. En je blijft toegang houden tot de emails en opdrachten

Hoe werkt een besloten facebook groep?

In de besloten facebook groep, zijn alleen de mensen die hetzelfde traject als jij gaan volgen, wij zijn er voor om elkaar te helpen, stimuleren en motiveren, en ik ben daar 1x per week live om al je vragen te beantwoorden.