https://franciscavandenberg.nl/

Reset je Hormonen speciaal voor ondernemers!

Met meer energie en volgens je hormonale cyclus ondernemen?

In 8 weken ga ik je leren hoe jij energiek kunt gaan ondernemen en meer resultaat uit je bedrijf kunt halen!

WE STARTEN 22 OKTOBER 2018

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik het programma Reset je Hormonen heb gevolgd. Sindsdien voel ik me een totaal ander mens! Door de vele inzichten en persoonlijke aanpak van Francisca leer je een nieuwe weg in te slaan. Dit heeft mijn dagelijkse leven voorgoed veranderd. Ik bruis weer van de energie en heb me sinds jaren niet meer zo lekker gevoeld.

Evelien Vaags

EEN ENERGIEKE JIJ EN EEN SUCCESVOL BEDRIJF

HET SUCCES VAN JE BEDRIJF STAAT OF VALT MET JOU

De vermoeidheid zit je in de weg en misschien zelfs wel je kilo’s. Je hebt een eigen bedrijf en om klanten aan te trekken is een goed energieniveau essentieel. Door de financiële stress en onzekerheden die een eigen bedrijf met zich mee brengen ervaar je een laag energieniveau. Je hebt coaching gedaan, je probeert te sporten en stopt met snoepen, maar het zakelijke succes en jouw hoge energieniveau blijven uit. Je weet dat het succes van je bedrijf staat of valt met jou! Jij bent je bedrijf. Maar tussen ons gezegd valt het je ontzettend zwaar. Hoe zorg jij in hemelsnaam voor een energieke jij, gecombineerd met een succesvolle bedrijf?

Ik zoek een geselecteerd groepje ondernemers die ik vanaf de komende maand ga begeleiden, omdat ik weet hoe het is om onder druk te staan en grote lanceringen te draaien en hoeveel dat van jezelf vraagt en dat je goed voor jezelf moet zorgen en dat moet en mag je leren. Het gaat niet vanzelf namelijk. In 8 weken ga ik jou leren hoe jij energiek en met je hormonale cyclus kan gaan ondernemen.

HET RESULTAAT

BINNEN 8 WEKEN

Meer energie
Focus
Nooit meer op dieet
Overtollige kilo’s kwijt
Lekker in je vel
Je cyclus begrijpen en ernaar handelen
Boost voor je hormonen en je business
Meer resultaat in je onderneming
Gelukshormonen
Ik vind het een ontzettende waardevol programma. Ik heb onwijs veel geleerd omtrent hormonen, maar nog interessanter vond ik het gedeelte: wanneer kan je het beste ondernemen? Wanneer kan je gaan pieken? Ik draafde maar ook, elke maand op elke dag. Met als gevolg dat wanneer mijn menstruatie eraan kwam, ik belande in een dip en werd er vermoeid van. Door de juiste voeding en rust te nemen op deze dagen, kon ik juist in de tijd na mijn menstruatie weer knallen.
Francisca is een ontzettend gedreven vrouw die je echt helpt met jouw persoonlijke vraagstuk. Ze is bereid om met jou mee te ‘ reizen’. Ook vond ik het erg fijn dat er livedagen aan gekoppeld waren, waardoor je de energie nog beter kan voelen.
Verder wil ik graag een compliment gegeven omtrent de recepten. Ik ben zelf coach op het gebied van bariatrie, mindset en voeding en ik vind de recepten ook makkelijk te implementeren bij mijn klanten.

Floor van der Steen

Wat kun je verwachten

BOOST JE HORMONEN EN JE BUSINESS

In deze 8 weken ga ik mijn kennis als ondernemer en hormoon gewichts expert met je delen en leer ik je hoe jij je cyclus kunt gaan gebruiken om met meer energie in je bedrijf te ondernemen. Misschien ervaar je nu wel stress, hormonale klachten en zitten de overtollige kilo’s je ook nog in de weg. Dit gaan we in deze 8 weken aanpakken en ervoor zorgen dat jij energiek in je bedrijf staat.

WIE BEN IK

FRANCISCA VAN DEN BERG

Mijn naam is Francisca van den Berg en ik ga jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomoleculair darmtherapeut, hormoonfactortrainer, detoxcoach en hormoontherapeut. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht in het verleden en hormonale strubbelingen waaronder enorme hoofdpijnklachten, steeds weer in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ik ben toen op zoek gegaan gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt, want het is geniaal en het kan heel veel, en jij mag nu ook gaan leren hoe jouw lichaam werkt.

Be the energy you want to attract

DE PEILERS WAARMEE IK WERK

RESET JE HORMONEN SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS

VOEDING

BEWEGING

MINDSET

INTERMITTENT FASTING

CYCLUS VAN DE VROUW

WE STARTEN MORGEN MET RESET JE HORMONEN SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS

EN DE INSCHRIJVING IS ALLEEN VANDAAG GEOPEND!

TIJDELIJKE ACTIE:
Betaal nu geen € 997,- excl btw,
maar slechts € 997,- incl btw! 

* Let op! Er is maar plek voor 10 onderneemsters
Ik dacht al veel te weten over gezonde voeding, maar door Francisca wist ik pas echt wat mijn lichaam nodig had. Het is haar gelukt mij te motiveren om eindelijk meer water te drinken en in een kleiner tijdframe te eten. Ik ervaar nu zoveel meer rust.

Ilze Keeman

Ik had geen twijfel van te voren maar wel op zoek waar het bij mij in zat waarom ik steeds moe was en aankwam. Verschil ervaar ik in energie en ontspannenheid. Daarnaast ben ik gestopt met de pil en ken ik mijn cyclus nu. Meest blij met 4 kilo eraf en dat dat zo blijft. Maar ook minder suiker is rust.

Esmeralda Dobbe

Als ondernemer is het superbelangrijk om je energieniveau hoog te houden als je topprestaties wil leveren. Dat is precies de reden waarom ik in het Ondernemers programma van Francisca ben gestapt. Zij is het levende voorbeeld van hoe je dat doet.
Haar programma heeft me belangrijke inzichten gegeven in wat ik moet doen om mijn energieniveau verder omhoog te krijgen. Ongelofelijk wat een paar simpele aanpassingen (op maat!!) op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl met je kunnen doen! Ik vond de begeleiding van Francisca echt top. Ze weet precies waar ze het over heeft en waar de schoen wringt bij jou. En welke stappen voor jou belangrijk zijn om te nemen om (nog) beter in je vel te komen zitten. En vriendjes te worden met je hormonen. ? Wat mij betreft voor iedere vrouwelijke ondernemer een dikke aanrader!!

Angélique van Cleef

INSCHRIJVING SLUIT OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)