VERNIEUWD

De RESET JE HORMONEN methode

IN 10 stappen naar een hormonale balans, START direct

Je bent 35 jaar of ouder en je merkt dat er van alles verandert in je lijf. Ook in de spiegel zie je niet meer hetzelfde als voorheen. Dat komt doordat je al naar de overgang toe aan het werken bent. Misschien zit je daarin of ben je er overheen. Een van de grootste moeilijkmakers voor een “soepele” overgang is stress. Laten we er daar anno 2019 bakken van hebben.

Langzaam gaat je hormonale huishouding veranderen. Wat je kan merken door vaker hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen. Door bewustwording van wat je hormonen doen en hoe jij dat kan beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn!

HEB JE LAST VAN DEZE SYMPTOMEN?

HERKEN JE DIT?

Meerdere dagen per maand jezelf en de mensen om je heen enorm in de weg zit.
Een afwijkende menstruatie hebt die niet, minimaal of extreem aanwezig is.
Ruzie maakt met iedereen om je heen en jij jezelf niet herkent, oftewel heksengedrag vertoont.
Hoofdpijn, of misschien wel migraine ervaart.
Een wattig gevoel in je hoofd hebt.
Niet lekker in je vel zit.
Een opgeblazen gevoel hebt dat ervoor zorgt dat je moeilijk naar het toilet kan.
Een weegschaal hebt die cijfers laat zien die je mateloos irriteren.
Snel even iets zoets eet om het dagelijks vol te houden.
Snaaibuien ervaart.
Geen zin in seks hebt.
Vermoeid bent.

OF HEB JE ZELFS AL EEN CHRONISCH ZIEKTE?

DIE KRIJGEN WE NAMELIJK STEEDS EERDER

Wist je dat de gemiddelde leeftijd waarop wij vrouwen een chronische ziekte krijgen al op 42 jarige leeftijd is? En dat dit 30 jaar geleden pas op 53 jarige leeftijd was?

8,2 miljoen mensen met een chronische ziekte

Op 1 januari 2014 hadden 8,2 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische ziekten, o.a. hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk etc. Dit komt overeen met de helft van de Nederlandse bevolking. Een ‘chronische ziekte’ is hier gedefinieerd als een ziekte waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel. De verwachting is dat in 2040 62% van de volwassen overgewicht heeft.

Geweldig was de Cyclus Hormonen week voor mij. Zo ben ik in contact gekomen met jou. Omdat deze week mij zo veel “eye-openers” gaf, heb ik mezelf opgegeven voor Reset je Hormonen met VIP begeleiding. Daar ben ik zo blij mee. Jij hebt mijn leven veranderd. Door jouw adviezen en expertise omtrent voeding en de vrouwelijke hormonen ben uit mijn depressie gekomen. Ik ben heel helder in mijn hoofd geworden. Ik ben weer gaan studeren. Ik ben weer aan het werk en ik sta voor de deur om mijn droom waar te gaan maken en dat is mijn eigen bedrijf starten🎉🎉. Ik ga de wereld een stukje mooier maken. Woorden schieten mij te kort als het gaat over de veranderingen in mijn leven door Francisca. Iedere vrouw zou hieraan mee moeten doen. Francisca, ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou mocht ontmoeten. Ik wens dat jij al jou dromen mag waar maken, want je doet fantastisch werk. Daar zouden artsen en specialisten nog veel van kunnen leren. Heel veel liefs😘

Rahila

JE LICHAAM ZET BEPAALDE FUNCTIES UIT

JOUW OVERLEVINGSKANS IS DAARMEE GROTER

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven. Het zal er ook alles aan doen om jou door te laten gaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor krijg je hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energie drankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daarmee helpen we ons lijf niet, maar brengen we het alleen maar verder af van waar we naartoe willen. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

Francisca gaf mij de sleutel waarmee ik alles wat ik in mijn zoektocht geleerd had over voeding, het lichaam en beweging kon combineren tot een nieuwe lifestyle. En die nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af. Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s van afgelopen 2 jaar lichter. Het programma dat ik volg geeft me met super waardevolle informatie, nadenkers en humor telkens weer de zin en moed om mijn gezondheid op 1 te laten staan. Francisca is absoluut expert en zij weet haar kennis feilloos en begrijpelijk over te brengen. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik heb bereikt door de steun en hulp van Francisca.

Els Gorzeman

JE LICHAAM KAN OOK VÓÓR JE WERKEN

DIT IS WAT JE EIGENLIJK WILT

Meer energie.
Meer rust in je lijf en je leven.
Je ideale gewicht.
Lekker in je vel.
Geen hoofdpijn of migraine meer.
Een leuke vrouw en/of moeder zijn.
Hormonale schommelingen zijn verleden tijd.
Geen stemmingswisselingen meer.

NOOIT MEER OP DIEET

De RESET JE HORMONEN methode

In 10 stappen je hormonen resetten met de Reset je Hormonen methode. De 10 stappen leer je binnen 10 weken hoe en waarom je nooit meer op dieet hoeft. Het is geen quick fix methode. Het is een andere levensstijl die bijdraagt aan het verbeteren van jouw hormonale balans.

De pijlers van dit programma
VOEDING
MINDSET
BEWEGING
Al meer dan 200 vrouwen gingen je voor, waaronder:
Ik heb het Reset je hormonen programma van Francisca gevolgd. Ik twijfelde of het allemaal niet te ingewikkeld zou zijn of dat ik na het programma nooit meer iets “lekkers” (lees: ongezonds) zou mogen eten. Er is juist veel ruimte voor mijn eigen proces. De weekmenu’s zijn goed om te wisselen of aan te passen. Ik vind het wel makkelijk om niet over het eten na te denken. Je hoeft alleen maar de juiste boodschappen in huis te halen. De meeste recepten vind ik heerlijk. Het programma gaat niet alleen over voeding, ook over je leefstijl.

Ursula Ouwerkerk

IK GELOOF DAT WE OUD KUNNEN WORDEN ZONDER MEDICIJNEN.
VOEDING IS ONS MEDICIJN.

WIE BEN IK?

HORMOON – GEWICHTSEXPERT

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoon-gewichtsexpert, 41 jaar jong. En ik ga jou helpen, omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er alleen achter dat dit korte termijn geluk was, en dat ik mezelf daarmee niet kon helpen. Nadat ik hulp gezocht heb, en geleerd heb om weer voor mezelf te zorgen, heb ik mezelf omgeschoold en ben ik nu hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach.

Inmiddels heb ik al 500 vrouwen mogen helpen om hun ideale gewicht en hormonale balans weer terug te vinden.

Altijd zei ik: als ik ooit zwanger wordt, heb ik het te doen met de mensen om mij heen. Ik word vast een vochtvasthoudende draak… Nou NOT! Wat een feestje waren die 9 maanden. Ik vond alles leuk, maakte mij niet druk en was de rust zelve. Die man van mij wist niet wat hij meemaakte. Tot na de bevalling. Hoe geweldig onze zoon ook was (lees: makkelijk), hoe opvliegend ik was. Moe, ellendig, dik en vooral geïrriteerd. Om niets schoot ik uit mijn panty. Ik sliep slecht en werd ‘s nachts badend in het zweet wakker. Daarbij had ik iedere dag koppijn.
We zijn nu 3 maanden verder. Ik ben 7,7 kilo lichter, rustiger en vrolijker. Ook wil mijn man nog bik mij blijven. Wat een eye opener is dit! Dat je met voeding en wellicht een toevoeging van de juiste supplementen je zoveel beter kan voelen! Buiten het feit dat Francisca een hele lieve, fijne “coach” is en ik mij vanaf dag 1 ontzettend op mijn gemak heb gevoeld. Door haar voel ik mij zoveel beter en ben ik mijzelf weer. Lieve Francisca, dankjewel!

Eva van Dorp

IN 10 stappen LEER JE

HET RESULTAAT

Wat jij nu doet om in een suiker verbanding te blijven en hoe je in de vetverbranding komt, waardoor je veel meer energie en rust krijgt.
Welke vitamines, mineralen en misschien zelfs wel welke hormonen jou zo kunnen ondersteunen dat jij veel sneller in balans bent.
Welke eenvoudige aanpassingen nu een grote hormonale verandering teweeg gaan brengen.
Wat de grootste hormoon verstorende keuzes zijn en hoe je die direct verandert.
In welke week je het beste welke dingen, acties en ontspanningen toe kan passen.
Jouw hormonale cyclus begrijpen of je nu 35 jaar, 45 jaar of 55 jaar bent.
Waarom je nooit meer op dieet hoeft.

DOE MEE MET de RESET JE HORMONEN methode

 START direct AAN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

WERKWIJZE

HOE ZIEN DIE 10 WEKEN ERUIT?

Reset je Hormonen is een 10-weeks online programma dat is opgebouwd uit zowel werkboeken als video’s. Je ontvangt iedere week een e-mail met de informatie voor de nieuwe week. In de les vind je dan een weekmenu, sportschema en een kant-en-klare boodschappenlijst, zodat je je tijdig kunt voorbereiden en alle benodigde boodschappen in huis kunt halen.

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere deelnemers, waar je ervaringen kunt delen
en waar we er voor elkaar zullen zijn. Hier vinden ook de online coach calls plaats.

Je houdt levenslang toegang tot de werkboeken, video’s en de besloten Facebookgroep zal ook actief blijven na die 10 weken.

DUS, ZIJN JOUW HORMONEN UIT BALANS?

JE HORMONEN ZIJN UIT BALANS ALS JIJ JE HERKENT IN HET VOLGENDE

Heb jij geen energie?
Heb je stemmingswisselingen?
Heb je geen zin in seks?
Kom je alleen maar aan in gewicht en heb je moeite met afvallen?
Ervaar je overgangsklachten?
Heb je last van een opgeblazen gevoel?
Sta je in de ochtend moe op?

MEEST GESTELDE VRAGEN

WAT WIL JE NOG WETEN?

Voor wie is het programma geschikt?
Reset je Cyclus Hormonen is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten, en meer energie willen ervaren. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar of jonger als je al hormonele klachten ervaart. Of je nu zwanger wilt worden of in de overgang zit, voor beide type vrouwen is dit programma geschikt.
Het is niet geschikt voor?
Vrouwen die geen klachten hebben, al uit de overgang zijn en niet willen veranderen.
Door wie wordt ik gecoacht?
Op dit moment verzorg ik zelf de coaching en wordt je dus door mij, Francisca, begeleidt.
Wat houden coach calls in?
In de besloten Facebook groep ben ik er voor jou. Minimaal 1x per week ben ik daar live. De overige dagen beantwoord ik daar al jouw vragen die je stelt.
Waarom een 10 weken programma?

Met Reset je Cyclus Hormonen heb ik al meer dan 200 vrouwen met succes mogen begeleiden. Het is een bewezen, door mij ontworpen, programma dat werkt speciaal voor vrouwen. In 10 weken gaan we je lichaam opnieuw programmeren en resetten en voel en merk jij de verandering.

Geef je garantie?
Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.
Is het makkelijk te volgen?
Leer je lichaam begrijpen in Jip en Janneke taal. Ik ga jou in 8 weken leren hoe jouw lichaam werkt en hoe jij je klachten kunt laten afnemen door je levensstijl aan te passen. Makkelijk en simpel. Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Ik kijk met je mee.
Zijn de recepten niet te ingewikkeld?
Gemakkelijk en snel koken dat past bij mij. Ik ben geen keukenprinses en ik hou van simpel en makkelijk. Zo zijn de recepten die je deze 8 weken krijgt dus ook. Prima in te passen in een gezin.
Ik wil liever exclusieve 1 op 1 coaching bij jou. Kan dat?
Wil je exclusieve 1 op 1 coaching van mij persoonlijk, waarbij we intensief met elkaar aan de slag gaan? Vraag een telefonisch gesprek met mij aan door een e-mail te sturen naar info@franciscavandenberg.nl. Ik heb maar plek voor 5 dames, dus zet in je e-mail graag een motivatie waarom jij dit zou willen. Met mijn 1 op 1 coaching werk ik exclusief samen met dames die echt willen veranderen en bereid zijn om hierin te investeren. Tijdens deze coaching neem ik je echt mee op reis. Een reis om de mooiste versie van jezelf te worden.
Ik wilde al heel lang iets doen, want alles wat ik deed om af te vallen werkte averechts. Het leek wel alsof mijn lijf iets anders deed met eten dan bij andere mensen. Waar iedereen afviel, kwam ik aan. Na de Skype met Francisca werd het me duidelijk dat het bij mij meer aan mijn innerlijke stress lag. Het ergste was dat ik niet eens voelde dat ik stress had… Maar al die ballen die ik omhoog hield, dat is ook stress. Dat heb ik nu geleerd. Door haar tips, recepten en geadviseerde supplementen gaat het nu stukken beter. Tuurlijk heb ik toch wel behoefte aan chocolade, maar ik kan eerder stoppen. Dit programma is makkelijk te volgen en de recepten zijn lekker. Die knop is om! Echt een aanrader.

Karin Visser

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik het programma reset je hormonen heb gevolgd. Sindsdien voel ik me een totaal ander mens! Door de vele inzichten en persoonlijke aanpak van Francisca leer je een nieuwe weg in te slaan. Dit heeft mijn dagelijkse leven voorgoed veranderd. Ik bruis weer van de energie en heb me sinds jaren niet meer zo lekker gevoeld. Lieve Francisca dankjewel 😊

   Evelien Vaags