Fritatta met zoete aardappel en feta

Heerlijke lunch voor 2 personen, kan ook als diner

Ingrediënten:

-2 zoete aardappels
-1 rode ui
-6 eieren
-verse peterselie, fijngehakt
-100 gram feta

Bereidingswijze:
1. Schil en snij de zoete aardappelen en ui in dunne ringen.
2. Verhit wat olie in een pan en bak de aardappelen en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin
3. Klop in een kom de eieren los met de peterselie en verkruimel de feta erdoor
4. Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes
5. Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de frittata in ongeveer 10 minuten gaar

Meer overheerlijke recepten en geïnspireerd worden wat je kunt eten doe mee aan de 30 daagse die maandag gaat starten, voor de allerlaatste keer met € 100,00 korting

 

https://franciscavandenberg.nl/intermittent-fasting/