Schrijf je in voor de gratis INTERMITTENT FASTING 5-daagse voor blijvend gewichtsverlies en happy hormonen

OVER MIJ

WIE BEN IK?

Met mijn kennis en persoonlijke ervaring wil ik graag bewustwording bij vrouwen over hun hormonen teweegbrengen. Door te kijken naar de hormonale werking van hun lichaam, help ik vrouwen om gelukkig en ontspannen te leven.

Mijn naam is Francisca van den Berg en sinds enkele jaren ben ik van accountant getransformeerd in een voeding en hormoon expert.

Al sinds mijn tienerjaren wilde ik graag accountant worden. De lange dagen blootgesteld worden aan stress en daarbij ook slechte voeding begon zijn tol te eisen. Ik was uitgeput, moe, en zag er veel ouder uit. Het was alles behalve plezier voor mijn lichaam, ik was niet blij met me zelf, en al helemaal niet met de extra kilo’s die ik met meedroeg.

Ik ben toen in aanraking gekomen met een coach om te leren hoe ik weer voor mezelf kon gaan zorgen en mijn lichaam weer in balans te krijgen. Door mijn eigen ervaringen werd ik in mijn directe omgeving veel gevraagd om advies te geven. Ik besloot het roer om te gooien!

Met een nieuw ondernemers doel voor ogen ging ik fris en vol energie aan de slag. Het werd mijn missie om een praktijk te starten waar ik mensen zowel van binnen, als van buiten kon helpen. Ik behaalde opleidingen tot natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire darmtherapie, detoxcoach, evocircadian coach en hormoonfactor trainer. Op dit moment ben ik nog studerende voor Hormoontherapeut.

Ook startte ik een praktijk, die ik inmiddels verkocht heb om geheel online in combinatie met 1-op-1 sessies en workshops en lezingen verder te gaan. Ik vind hormonen het meest fascinerende wat er is. Hormonen en het vrouwelijk lichaam. Hoe kunnen we onze hormonen nou zo beïnvloeden dat we vol energie in de ochtend op staan, geen opgeblazen gevoel hebben, een gewicht wat bij je past en daardoor een heerlijk leven kunnen leiden. Welkom!

OPLEIDINGEN

WELKE KENNIS HEB IK?

Natuurvoedingsadviseur (Civas)

Hormoonfactor trainer (Sonnevelt opleidingen)

Detox coach (Innerwave)

Gewichtsconsulent

Sportvoeding

Hormoontherapeut

Orthomoleculaire darmtherapie

Bio identieke hormonen (Leo van der Zijde)

Hormoonbalans voor vrouwen (Ralph Moorman)

Masterclass Schildklierproblemen

Masterclass Bijnier Uitputting

Masterclass Intermittent fasten

HOE WERK IK?

LEUKER LEVEN

VOOR WIE?

BEN JIJ…

Een vrouw van 35 jaar of ouder, je zit niet lekker in je vel, je ervaart hormonale problemen zoals hoofdpijn, buikpijn, stemmingswisselingen, overgangsklachten? Maar ook je gewicht gaat alleen maar omhoog in plaats van naar beneden. Je staat in de ochtend op en je bent niet fit, en de zin in seks is al helemaal ver te zoeken.

Dan kan ik je helpen om weer in balans te komen, meer energie te ervaren en je overtollige kilo’s kwijt te raken.

SUCCESVERHALEN

WAT LEVERDE WERKEN MET MIJ OP?

LAURA BELLAI

Ik heb Francisca zowel in haar praktijk aan het werk gezien als op locatie bij diverse workshops en lezingen. Elke keer ben ik weer verrast door de enorme kennis die zij bezit. Door deze kennis en haar ervaring legt Francisca ogenschijnlijk gemakkelijk de vinger op de zere plek en zorgt voor een passende oplossing. Haar motivatie is je goed te helpen maar ze legt je niets op, en dat werkt juist weer motiverend. Haar blik vanuit de hormoonbalans op gezondheid en gewicht vind ik verhelderend, en ik merk dat het werkt. Een aanrader!

CAROLIEN VAN DE KAMP

Francisca heb ik van dichtbij mogen zien werken. Dan komt passie, focus en enthousiasme om de hoek kijken. In werkelijk alles wat ze neerzet is ze zo professioneel bevlogen. En juist dát is wat mensen enthousiasmeert om gedragsveranderingen te kunnen bewerkstelligen. Een fijne vleug humor in haar werk maakt dat ze een vrolijke en warme vrouw is. Die vrouwen echt van een deskundig advies kan voorzien. Lifestyle Next Level voel ik sterk bij haar.

ANNE WIERCKX

Zelden heb ik iemand meegemaakt die zo toegewijd is als Francisca. In een paar jaar heeft zij zoveel kennis opgedaan. Is zij de go-to person als het om hormonen gaat en weet zij je altijd te inspireren.Met één been in de overgang besloot ik om haar programma Reset je Hormonen te gaan volgen.Het was absoluut geen straf. De recepten zijn heerlijk, heb ik mijn energie weer terug, voel ik mij veel beter en ben ik zomaar wat gewicht kwijt. Love it!!Als jij het gevoel hebt een “reset” nodig te hebben dan moet je absoluut bij Francisca zijn. Thanks Sis!