https://franciscavandenberg.nl/

FRANCISCA VAN DEN BERG

hoRMOON- EN GEWICHT EXPERT

DOCENT & OPRICHTSTER VAN DE RESET JE HORMONEN METHODE

hoofdredacteur

AUTeur

WIST JE DAT…

Van bijna alle gezondheidsklachten die 35+ vrouwen ervaren zijn hormonen de oorzaak. Ik vind dat we daar onvoldoende over geïnformeerd worden, waardoor velen van ons zich onnodig neerleggen bij vage klachten.

Hoofdpijn, vermoeidheid, gewichtstoename, stemmingswisselingen en een laag libido zijn misschien geen zaken om mee naar de huisarts te gaan, maar wel heel vervelend. Zeker als je daar regelmatig mee geconfronteerd wordt. Weet, er is écht wat aan te doen! Daar maak ik me hard voor: vrouwen informeren over de invloed die zij zélf hebben op hun gemoedstoestand en fysieke welzijn. Ik doe dit via:
KENNIS

Ik maakte een eigen transformatie door van accountant naar hormoon- en gewicht expert. Lange dagen werken, veel stress, slechte voeding en extra kilo’s ruilde ik in voor een leuke carrière, balans, gezond eten en een slank lichaam.

Naast mijn persoonlijke reis haal ik mijn expertise uit een lange lijst opleidingen die ik nog regelmatig aanvul:
Natuurvoedingsadviseur (Civas)
Hormoonfactor trainer (Sonnevelt opleidingen)
Detox coach (Innerwave)
Gewichtsconsulent
Sportvoeding
Hormoontherapeut
Orthomoleculaire darmtherapie
Bio identieke hormonen (Leo van der Zijde)
Hormoonbalans voor vrouwen (Ralph Moorman)
Masterclass Schildklierproblemen
Masterclass Bijnier Uitputting
Masterclass Intermittent Fasten
veel gestelde vragen

Doe je ook 1-op-1 coaching?

Tussen een boek schrijven, de deelnemers van mijn online programma steunen, de experts die deelnemen aan de vakopleiding begeleiden en mijn eigen levensbehoeften (iets met eten en slapen) heeft een dag niet genoeg uren om ook nog 1-op-1 coaching te doen. Ik verzeker je: je bent in goede handen bij de Reset je Hormonen experts die ik heb opgeleid.

Welke supplementen slik jij?

Supplementen vervangen nooit gezonde voeding, maar ze kunnen wel helpen om je gezondheid te verbeteren. De supplementen die ik slik, zijn niet per se ook voor jou de beste keuze. Hier kun je in ieder geval alvast lezen over een favoriet die eigenlijk iedereen goed doet.

TEVREDEN KLANT

Het volgen van Reset je Hormonen is een keuze geweest, waar ik nooit spijt van heb gehad. De nieuwe manier van bewust met voeding omgaan, heeft ervoor gezorgd dat mijn hoofdpijn zo goed als weg is. Ook heb ik meer energie, is het opgeblazen gevoel verdwenen en ziet mijn huid er beter uit. Een echte investering in mijn gezondheid en mezelf!

– Aranka

Gratis: weekmenu planner

Laten we gezond eten makkelijk maken!

Een handige gratis tool. Plan een hele week aan ‘hormoon proof’ maaltijden vooruit met deze weekmenu planner, inclusief 28 recepten. Download hieronder jouw exemplaar.