https://franciscavandenberg.nl/
Omega3

OMEGA3 EN JOUW GEZONDHEID

Waarom heb jij Omega3 écht nodig?

“Ik eet 2x in de week vis, dat is toch voldoende?” Dit antwoord krijg ik regelmatig van de mensen die ik begeleid, als ik ze vraag of ze een goede dosis Omega3 als aanvulling gebruiken. Helaas is dat niet voldoende om genoeg Omega3 in je lichaam op te bouwen en de juiste balans te creëren met Omega6.

Veel gezondheidsproblemen en vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan hormonale klachten, vermoeidheid, ontstekingen, verminderde concentratie, moeite met afvallen of gewrichtsklachten. Ook is Omega 3 heel belangrijk voor je onze hersenen. Ik raad het iedereen aan om te gebruiken, zowel bij klachten als preventief en werk met het merk Zinzino.

WAAR ZORGT OMEGA3 VOOR?

Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

Voorkomt ontstekingen.
Voorkomt vage pijntjes en vage klachten.
Zorgt voor een mooie huid.
Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.
Je bent helderder in je hoofd.
Meer energie.
En voor mij een belangrijke: het is een mega goede ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten.
Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

OMEGA3 IS EEN HORMOONBOOSTER

1. DE VERSCHILLENDE VETZUREN UITGELICHT?

Vetzuren- belangrijker dan de meesten denken

In de jaren ’80 dacht men dat het goed was om vetarme levensmiddelen te eten en nog steeds denken mensen dat ze dik worden, of niet afvallen, als we vetrijk gaan eten. Maar niets is minder waar. Wij hebben juist vetten nodig, maar dan wel goede vetten. Hier worden we niet dik van. We komen aan van teveel koolhydraten en suikers in combinatie met te veel stress en te weinig beweging. Alleen zijn niet alle vetten hetzelfde.

Omega 3 en 6 vetzuren zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat we ze wel nodig hebben, maar dat het lichaam ze niet zelf kan maken. Ze moeten dus door voeding worden ingenomen. Omega 3 zit in vette vis, noten, zaden en Omega 6 zit vooral in diverse oliën, zoals sojaolie, zonnebloemolie en maïsolie. Van deze oliën worden veel producten gemaakt zoals margarines en bak- en braadproducten, maar het zit ook in kant en klare producten als chips, koekjes, crackers, brood en snacks. Omega 9 zit in olijfolie, avocado en diverse noten. 

Hoe kom je weer in balans?

Naar verhouding krijgen we te veel Omega 6 en te weinig Omega 3 binnen, wat leidt tot een verstoorde vetzuurbalans. Wanneer er naar verhouding te veel Omega 6 binnen komt, kan dit zorgen voor meer ontstekingen in het lichaam, met allerlei vage klachten als gevolg. Onze voeding is de afgelopen eeuwen veel veranderd. Onze voorouders kregen de gelijke hoeveelheid Omega3 en Omega6 binnen met een ideaal van 1:1.  Tegenwoordig is het Europese gemiddelde 15:1 en 25:1 of zelfs hoger, omdat we veel meer bewerkte producten eten en te weinig voedingsmiddelen met Omega3. 

Het meest effectieve is dus om dagelijks meer Omega 3 binnen te krijgen door visolie te nemen. Helaas is de meeste vis tegenwoordig zwaar vergiftigd, waardoor de meeste visolie niet zo gezond meer is, maar eerder schadelijk. Zorg dus voor een goede Omega3 visolie, anders vervuil je alsnog je lichaam. De visolie van Zinzino ondergaat een raffinageproces om alle schadelijke stoffen te elimineren en zij voegen polyfenolen weer toe om de opneembaarheid te verbeteren.

2. 16 GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN OMEGA3 VETZUREN

Bij een hormonale disbalans, of als jij vage klachten ervaart, moet er eerst balans in je lijf komen. Diverse hormonen worden aangemaakt uit vetzuren, maar ook heel veel andere lichaamsprocessen worden ondersteund door Omega3.

Klik hier om 16 voordelen te lezen van Omega3 vetzuren, onderbouwd door wetenschap. Bron: Juglen Zwaan.

3. WAAROM ZINZINO?

Dit is voor mij heel duidelijk geworden. Ik slikte zelf een visolie, al jarenlang. Ik deed de vetzuren test doen en wat bleek? Ik had niet de juiste verhouding en was dus uit balans. Toen ik de visolie van Zinzino ben gaan gebruiken, merkte ik het volgende:

 • Helderder in mijn hoofd en meer energie.
 • Stabiele bloedsuikerspiegel en geen snaaimomenten meer.
 • Makkelijk in te nemen en zelfs door een smoothie te doen, ook heel handig voor kinderen.
 • Wordt maandelijks netjes thuis bezorgd.
 • Mijn vetzuren zijn nu in balans.
 • En ik bespaar, want Zinzino is voordeliger.

zinzino

1. Hoge dosering EPA en DHA.
2. De meest geteste Omega3.
3. Super aantrekkelijke actie. Een starterspakket van 2 flessen van 300 ml + 2 travel size flesjes van 100 ml én bloedmetingen voor 156,- euro. Daarna betaal je 32,50 euro per maand, inclusief verzendkosten.
4. Tevens in VEGAN versie verkrijgbaar.
5. Diverse smaken.
6. Ook in capsules verkrijgbaar.
7. Hoogwaardige Polyfenolen voor betere opname en stabiliteit van de olie & polyfenolen zijn ook krachtige ontstekingsremmende middelen die ontstekingsenzymen en weefsel beschadigden enzymen blokkeren. Polyfenol, zoals die uit de olijven bezitten ook antioxiderende eigenschappen die de cellen en de bloedlipiden beschermen tegen oxidatieve stress (anti-aging).

Wil je de masterclass kijken waarin ik je in 45 minuten meer ga vertellen waarom omega3 zo belangrijk is voor je hormonen? Klik hier.

VISOLIE

€108 voor de eerste levering, daarna €38 per maand

Bij de eerste levering krijg je 2x 300ml BalanceOil en 2x 100ml BalanceOil. Daarna wordt om de maand 2x 300ml BalanceOil geleverd.

VISOLIE – inclusief 2x vetzuurmeting bloedtest

€188 voor de eerste levering, daarna €38 per maand

Bij de eerste levering krijg je 2x 300ml BalanceOil en 2x 100ml BalanceOil + 1 BalanceTest. Daarna wordt om de maand 2x 300ml BalanceOil geleverd en krijg je in maand 4 de volgende BalanceTest meegestuurd. Dit pakket is inclusief twee consulten om het resultaat van de bloedtesten te bespreken.

4. VETZUURMETING

Een onjuist balans van Omega zorgt voor vermoeidheid, vertraagde alertheid, concentratieproblemen, droog haar, droge huid, slaapproblemen, allergieën, gewichtsproblemen, depressies, en nog meer vage klachten.

Zinzino maakt gebruik van een zelftest voor het analyseren van de Omega3 en Omega6 en andere vetzuren in je bloed. Dit gaat door middel van een paar druppels bloed uit je vingertop. De test meet 11 vetzuren en de volgende parameters:

 • Beschermingswaarde tegen ontstekingen.
 • Je balans Omega6:3.
 • Je Omega3 in je bloed.
 • De omzetting naar Omega6.
 • De hardheid van je celmembraan.
 • Je geestelijke gezondheid.

Na de test kun je de uitslagen binnen 20 dagen opvragen via www.zinzinotest.com. Dit gebeurt geheel anoniem. De bloedmonsters worden geanalyseerd door Vitas A.S. een vooraanstaand laboratorium in Noorwegen.

VOORBEELD VAN BLOEDUITSLAGEN

Mijn eerste meting

Mijn tweede meting

Wil jij ook weten hoe jouw verhoudingen zijn? En wil je werken aan meer balans in je lichaam en minder klachten?

Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier en we gaan als volgt te werk: ik zorg dat jij de juiste producten ontvangt en we gaan de bloedtest doen. Dit kun je thuis uitvoeren door middel van de zelftest, maar je mag ook bij mij langs komen in mijn praktijk en dan help ik je daarbij.

Nadat we de uitslag van de test binnen hebben, vertel ik je de uitkomst en ontvang je van mij een advies. Je gaat starten met de olie en we testen na 4 maanden weer. Je zult zien welke veranderingen er zijn opgetreden, maar je zult al veel eerder de voordelen van de olie gaan ervaren.

5. HOE BESTEL JE?

neem contact met mij op en ik regel het graag kosteloos en vrijblijvend voor jE!

Wil jij ook het voordeel van deze Omega3 gaan ervaren en kijken welk product het meest past bij jou? Ik regel het graag voor je. Ik neem contact met je op en we bespreken samen wat bij jou past en kijken naar de voordeligste vorm.

Daarnaast ontvang je als extraatje bij de bestelling met vetzurentest een adviesgesprek met mij, waarbij ik je de testuitslagen uitleg en je adviseer. Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ben je therapeut of coach en wil je ook graag met deze producten werken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.