Intermittent fasting

Vasten met tussenpozen

In 30 dagen ga ik je leren hoe jij dit kunt toepassen in jouw levensstijl

INTERMITTENT FASTING IS GEEN DIEET

JE EET NIET MINDER, MAAR BETER

Intermittent fasting is geen dieet. Een dieet is voor een korte termijn met als doel afvallen en caloriebeperking. Je mag dan heel veel niet van jezelf of van het dieet. Wat uiteindelijk lijdt tot eetbuien of een jojo effect. De kilo’s zitten er weer aan, totdat je weer start met het volgende dieet. Wat als ik nu de oplossing voor je heb om nooit meer op dieet te hoeven gaan? Bij Intermittent fasting eet je binnen bepaalde tijden. Je gaat dus niet minder eten, maar beter eten. In de juiste verhoudingen die voor jou gelden. Met intermittent fasting kun jij afvallen, je hormonen boosten, je krijgt meer energie en betere mentale focus. Daarnaast heeft intermittent fasting vele gezondheidseffecten op je lichaam. Uit recent onderzoek kwam naar voren dat je met intermittent fasting effectiever vetmassa kunt verliezen dan met het volgen van een dieet met een grote calorierestrictie.

HET RESULTAAT

WIL JIJ OOK …

Snel en effectief gewichtsverlies
Een stabiel gewicht zonder jojo effect
Geen hongergevoel ervaren
Meer rust in je dag
Meer energie
Beter slapen
Meer mentale focus
Je hormonen een boost geven
Voorkomen van veroudering (anti-aging)

WAT KUN JE VERWACHTEN?

EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

Je ontvangt 30 dagen lang inspiratie, tips, adviezen en opdrachten omtrent Intermittent fasting. Deze tips kun je direct toepassen. Je leert dus in 30 dagen een levensstijl die jouw leven kan veranderen. En in de besloten Facebook groep ben ik daar om jou 30 dagen lang verder te begeleiden en te inspireren.

WIE BEN IK

FRANCISCA VAN DEN BERG

Mijn naam is Francisca van den Berg en ik ga jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomoleculair darmtherapeut, hormoonfactortrainer, detoxcoach en hormoontherapeut. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht in het verleden en hormonale strubbelingen waaronder enorme hoofdpijnklachten, steeds weer in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ik ben toen op zoek gegaan gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt, want het is geniaal en het kan heel veel, en jij mag nu ook gaan leren hoe jouw lichaam werkt.

WAT INTERMITTENT FASTING DOET

TIJDENS DEZE 30 DAGEN LEER JIJ

Hoe jij intermittent fasting kan toepassen in je leven
Welke vormen er zijn en welke bij jou past
Hoe je zorgt dat je gezond en voldoende eet
Hoeveel calorieën jij nodig hebt en in welke verhouding
Hoe jij je doelen bereikt, welke we samen vaststellen bij de start
De gezondheidsvoordelen voor jou, ook op langere termijn
Hoe jij ervoor zorgt dat je weer gaat afvallen en nooit meer aankomt.
Welke beweging het beste past bij intermittent fasting
De invloed van intermittent fasting op je hormoonhuishouding en hoe jij je hormonen kunt boosten
Hoe jij af komt van je suiker-koolhydraten verslaving
Hoe jij je mindset kunt veranderen

Love yourself enough to live an healthy lifestyle

KUN JE DE 30 DAGEN NIET HELEMAAL VOLGEN?

GEEN PROBLEEM!

Dan heb ik als afsluiter nog iets moois voor je: een e-book waar alle 30 adviezen en tips in samen komen, zodat je een mooi naslagwerk hebt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

RESULTATEN VAN DE 30-DAAGSE

RENÉE BRILLEMANS

“Ik was al even bezig met Intermittent Fasting (IF) en toen ik de e-mail van Francisca in mijn inbox zag binnenrollen. Meteen ben ik vol enthousiasme bij haar 30 dagen IF programma ingestapt. Ik wilde al langere tijd meer weten over IF en ik was dus vol verwachting en ongeduld om het programma te starten.
Nou, ik ben zeker nog enthousiaster geworden over deze kanjer. Ze weet echt waar ze over spreekt en wat ze onderwijst.
Inmiddels heb ik mijn doel bijna behaald en het programma is nog niet eens afgelopen.
Kortom, als je problemen hebt met gewichtsverlies, stemmingswisselingen of je wilt simpelweg lekkerder in je lijf zitten dan is mijn advies: step up to a better you en leer het van haar.
Haar programma levert je veel meer op dan je nu denkt. Zelfs als haar programma €200,- duurder zou zijn is het nog te goedkoop. Althans dat is mijn mening.”

URSULA

“Bedankt voor al je steun en begeleiding. Ik blijf de facebook-groep volgen en hoop daar de steun te blijven ontvangen.”

CECILE

“Bedankt voor de afgelopen 30 dagen Francisca van den Berg! Ondanks dat ik al het eea wist heb ik nieuwe dingen geleerd, ben ik tot andere inzichten gekomen, 3 kg afgevallen en meer energie.”

MIRANDA

“Francisca van den Berg: ontzettend bedankt voor je begeleiding tijdens dit proces. Het heeft me zoveel geleerd over voeding, hormonen, eetpatronen etc! Ik ga je vast tegenkomen in je praktijk!!!”

ELS GORZEMAN

“Francisca gaf mij de sleutel waarmee ik alles wat ik in mijn zoektocht geleerd had over voeding, het lichaam en beweging kon combineren tot een nieuwe lifestyle. En die nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af. Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s van afgelopen 2 jaar lichter.
Het programma dat ik volg geeft me met super waardevolle informatie, nadenkers en humor telkens weer de zin en moed om mijn gezondheid op 1 te laten staan.
Francisca is absoluut expert en zij weet haar kennis feilloos en begrijpelijk over te brengen. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik heb bereikt door de steun en hulp van Francisca.”

ASTRID

“Dank je wel voor deze 30 daagse. Ik vond het erg fijn om mee te doen!
Ik ben zo iemand die voorheen bij het opstaan niet kon wachten om te gaan eten. En nu eet ik (meestal) tussen 12.00 en 18.00 uur, soms iets later.
De eerste maaltijd uitstellen tot 12.00 uur gaat me veel beter af dan ik had verwacht.”

“Nu na 30 dagen IF ben ik al 4 kilo afgevallen, heb meer energie en beweeg meer. Ik ben heel blij dat ik IF heb leren ontdekken en dit eetpatroon is echt iets voor mij, omdat ik altijd al moeite had om te ontbijten. Ik had toen ik hieraan begon wel mijn twijfels of dit wel goed was voor mijn gezondheid en of je hierdoor ook kon afvallen, maar het is mij goed bevallen. Omdat ik mij energieker voel merk ik dat het goed voor mij is en een mooie bijkomstigheid is dat ik er ook nog van afval. Ik zou het iedereen willen aanbevelen die al een lange tijd op zoek zijn naar een eetpatroon die goed vol te houden is en dat je nog wel kan genieten van eten.”

START WANNEER JIJ WILT

SCHRIJF JE IN OM MET JOUW NIEUWE LEVENSSTIJL TE BEGINNEN

30 e-mails met informatie over intermittent fasting
Opdrachten gedurende de 30 dagen
Toegang tot 30 dagen besloten facebook groep, toegang blijft ook na de 30 dagen
Het 30 dagen e-book aan het eind van de 30 dagen.
Een e-book met heerlijke recepten
Bonus video’s omtrent voeding en blijvend gewichtsverlies
4 wekelijkse online coaching en vragensessie (in groep)

VOORJAARSACTIE

€ 97,00

MEEST GESTELDE VRAGEN

WIL JE DIT NOG WETEN?

Wanneer start het programma?
Je kunt direct starten, waarna je iedere ochtend van mij een email ontvangt, 30 dagen lang.
Welke opdrachten kan ik verwachten?
Je ontvangt opdrachten zodat we stap voor stap het Intermittent fasting introducren in je leven, de ene opdracht is misschien 5 minuten werk de andere dag wat langer, maar je kunt alles in je eigen tijd doen. En je blijft toegang houden tot de emails en opdrachten
Hoe werkt een besloten facebook groep?
In de besloten facebook groep, zijn alleen de mensen die hetzelfde traject als jij gaan volgen, wij zijn er voor om elkaar te helpen, stimuleren en motiveren, en ik ben daar 1x per week live om al je vragen te beantwoorden.