https://franciscavandenberg.nl/

Intermittent fasting lifestyle

Je hormonen detox voor een gezond en slank lichaam in 30 dagen.

Al jaren probeer je af te vallen of je volgt dieet na dieet. Ieder goed voornemen om nu écht beter en gezonder te gaan eten stranden uiteindelijk, waardoor de verloren kilo’s er binnen ‘no time’ weer aan zitten. Dit noemen we het jojo-effect. Diëten werken vaak niet, omdat je minder moet gaan eten of heel veel lekkere dingen ineens niet meer mag eten. Met als resultaat: je stopt uiteindelijk maar weer of krijgt te maken met snaaibuien…

Graag vertel ik je meer over intermittent fasting.
In 30 dagen ga ik je leren hoe jij dit kunt toepassen in jouw levensstijl.
is dit herkenbaar voor je?

Die extra kilo’s wil je nu eindelijk eens kwijt, zonder dat ze terugkomen.

Je hebt ieder dieet wel eens geprobeerd, zonder succes.

Bewuster en gezonder eten en beter voor jezelf zorgen vind je lastig.

Je slaapt onrustig en hebt vaak weinig energie.

Je bent helemaal klaar met het jojo-effect.

Je weet eigenlijk wel dat je iets moet veranderen, maar hoe?

 

Wat een super maand! 30 dagen ‘overvallen’ door Francisca. Wat een berg aan informatie, gevarieerd programma, recepten en persoonlijke aandacht, waarbij ze met veel geduld elke vraag (voor de zoveelste keer) beantwoordt.

Kristel

Ik heb meegedaan met Francisca’s Intermittent Fasting 30-daagse en ben heel tevreden. Het is een online programma, maar haar betrokkenheid en ook de expertise die ze deelt, overtrof echt mijn verwachtingen.

Lisa van den Berg

Ik heb meegedaan aan de 30-daagse Intermittent Fasting, dit was erg interessant. Vooral de leuke video’s elke ochtend en webinars maken het IF helder. Ook de besloten Facebook groep geeft veel info en leuke tips. Al met al zeker de moeite waard!

Marion van Delft

Intermittent Fasting is geen dieet

JE EET NIET MINDER, MAAR BETER

Om te beginnen: Intermittent fasting is geen dieet. Een dieet volg je vaak in een korte tijd, met als doel afvallen en caloriebeperking. Je mag dan heel veel niet eten. Met eetbuien of een jojo-effect als gevolg. De kilo’s zitten er weer aan, totdat je weer start met het volgende dieet. Herkenbaar?

Wat als ik de oplossing voor je heb om nooit meer op dieet te hoeven gaan?

Bij Intermittent fasting eet je binnen bepaalde tijden. Je gaat dus niet minder eten, maar beter eten. In de juiste verhoudingen die voor jou gelden. Met intermittent fasting kun jij afvallen, je hormonen boosten, je krijgt meer energie en betere mentale focus. Daarnaast heeft intermittent fasting vele gezondheidseffecten op je lichaam. Uit recent onderzoek kwam naar voren dat je met intermittent fasting effectiever vetmassa kunt verliezen dan met het volgen van een dieet met een grote calorierestrictie.

Wat kun je verwachten?

EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

Je ontvangt 30 dagen lang inspiratie, tips, adviezen en opdrachten omtrent Intermittent fasting. Deze tips kun je direct toepassen. Je leert dus in 30 dagen een levensstijl aan, die jouw leven kan veranderen.

Daarnaast vind je mij in de besloten Facebook groep, waar ik je 30 dagen lang ga inspireren en begeleiden. Je kunt alles doen in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Omdat ik iedereen de voordelen wil laten ervaren van intermittent fasting, kun je de module nu volledig online volgen voor slechts € 147,-.

Wat houdt zo’n nieuwe levensstijl in?

de voordelen

Snel en effectief gewichtsverlies

Een stabiel gewicht zonder jojo-effect

Voorkomen van veroudering (anti-aging)

Geen hongergevoel ervaren

Meer rust in je dag

Je hormonen een boost geven

Meer energie

Beter slapen

Meer mentale focus

Wie ben ik?

FRANCISCA VAN DEN BERG

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoon- en gewichtsexpert en 41 jaar jong. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mijzelf) te helpen, omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er achter dat dit geluk van korte duur was en dat ik mezelf niet kon helpen met deze levensstijl.

Door hulp te zoeken leerde ik weer om goed voor mijn lichaam te zorgen. In de periode die volgde, ben ik omgeschoold en ben ik gespecialiseerd als: hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach.

Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden.

.

De Intermittent Fasting 30-daagse gevolgd: duidelijk, verhelderend en bereikbaar. Interessant voor iedereen die zijn gezondheid ter harte neemt. Francisca is een aanrader, ook voor wie hormonale problemen heeft. Je wordt zeer persoonlijk en warm behandelt.

Marijke

Een blijvende ervaring. Ik heb veel baat gehad bij de goede uitleg en begeleiding rondom het Intermitten Fasten. Ik ben meer in balans, op alle fronten. Het is een stabiele manier om structureel in evenwicht te komen. De begeleiding van Francisca maakt dat je het goed oppakt.

Bianca Kremer

Ten opzichte van 30 dagen geleden, voordat ik ging intermittent fasten, ben ik nu 5 kilo lichter en centimters kwijt bij mijn buik. Ik ga hier dus zeker mee door! Het niet eten in de ochtend mis ik helemaal niet. Dank je wel voor de goede uitleg en ik blijf zeker in de besloten Facebook groep.

Marja van Gullik

Wat intermittent fasting doet

tijdens deze 30 dagen leer jij

Hoe jij intermittent fasting kan toepassen in je leven.
Welke vormen er zijn en welke bij jou past.
Hoe je zorgt dat je gezond en voldoende eet.
Hoeveel calorieën jij nodig hebt en in welke verhouding.
Hoe jij je doelen bereikt, welke we samen vaststellen bij de start.
De gezondheidsvoordelen voor jou, ook op langere termijn.
Hoe jij ervoor zorgt dat je weer gaat afvallen en nooit meer aankomt.
Welke beweging het beste past bij intermittent fasting.
De invloed van intermittent fasting op je hormoonhuishouding en hoe jij je hormonen kunt boosten.
Hoe jij af komt van je suiker-koolhydraten verslaving.
Hoe jij je mindset kunt veranderen.

Love yourself enough to live an healthy lifestyle

Kun je de 30 dagen niet helemaal volgen?

GEEN PROBLEEM!

Dan heb ik als afsluiter nog iets moois voor je: toegang tot mijn online academie  waar alle 30 adviezen en tips in samen komen, zodat je een mooi naslagwerk hebt. Inclusief alle recepten

Start direct

schrijf je in om met jouw nieuwe levensstijl te beginnen

30 e-mails met informatie over intermittent fasting.
Opdrachten gedurende de 30 dagen.
Toegang tot 30 dagen besloten facebook groep, toegang blijft ook na de 30 dagen.

Toegang tot de academie, waar je alles kunt terugkijken aan het eind van de 30 dagen. 

Een e-book met heerlijke recepten. Complete weekmenu’s en meer

Bonus video’s omtrent voeding en blijvend gewichtsverlies.
4 wekelijkse online coaching en vragensessie (in groep).

€ 147,00

Maar slechts

€ 77,00

Ik ben eindelijk van mijn suikerverslaving af! Dat is slechts 1 voordeel van de Intermittent Fasting 30-daagse. Verder ziet mijn huid er stralender en strakker uit. Ook heb ik geen nachtelijk zweten en wakker liggen meer. Intussen ben ik 2 maanden verder en ben ik al 16 centimeter in de taille kwijt en 6,5 kg. en draag ik een broekmaat kleiner.

Connie Nielen

Recent meegedaan met de Intermittent Fasting 30-daagse. Waarom? Omdat ik heel benieuwd was naar de impact ervan op mijn gezondheid en wat de invloed van hormonen is. Enorm veel informatie ontvangen. Deskundig advies in materie waar ik niets van wist. Wil je afvallen? Heb je klachten, of wil je meer weten over hormonen? Doen!

Karin Dalmeijer

Francisca gaf mij de sleutel tot een nieuwe levensstijl. Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s kwijt die ik de afgelopen jaren aankwam.
De 30-daagse gaf me met super waardevolle informatie, nadenkers en humor telkens weer de zin en moed om mijn gezondheid op nummer 1 te zetten. Ik ben erg blij met het resultaat.

Els Gorzeman

Meest gestelde vragen

wil je dit nog weten?

Wanneer start het programma?

Na aanmelding start je direct, waarna je iedere ochtend van mij een email ontvangt, 30 dagen lang.

Welke opdrachten kan ik verwachten?
Je ontvangt opdrachten zodat we stap voor stap het Intermittent fasting introducren in je leven, de ene opdracht is misschien 5 minuten werk de andere dag wat langer, maar je kunt alles in je eigen tijd doen. En je blijft toegang houden tot de emails en opdrachten
Hoe werkt een besloten facebook groep?
In de besloten facebook groep, zijn alleen de mensen die hetzelfde traject als jij gaan volgen, wij zijn er voor om elkaar te helpen, stimuleren en motiveren, en ik ben daar 1x per week live om al je vragen te beantwoorden.