https://franciscavandenberg.nl/

Vertroetel je hormonen en een afspraak met je bijnieren!

Kom tot rust en geniet op een meer dan fantastische plek in de natuur in het mooie Spanje!

Programma Hormoon relax retraite 

Tijdens dit retraite van 5 dagen, hebben we mooie activiteiten op het programma staan. Een mooie combinatie van tot rust komen, en toffe workshops. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen maar we hebben een mooi team voor je klaar staan. Denk aan een toffe wandeling, een cacao ceremonie, ademsessies, een klankpad, yoga en nog veel meer. Alles om jouw te verwennen en je hormonen in een relaxt stand te brengen. Daarnaast wordt er ook goed voor je gezorgd, door middel van heerlijk eten, en gaan we connecten met elkaar. Tevens is er tijdens het retraite de mogelijkheid voor een 1 op 1 gesprek/coaching met Francisca en/of Marcel. En ben je in de gelegenheid om nog massages en andere activiteiten in te boeken.

En natuurlijk verklappen we nog niet alles, maar ik beloof je dit retraite wil je gewoon bij zijn. We nemen je graag mee in het Spaanse leven en nemen je mee uit de drukte in Nederland, naar rust zon en chill tijd. 

Ik had nog nooit een retraite gedaan. Mijn eerste ervaring is echt WOW. De ontvangst, de villa en de kamer super goed geregeld. De dagen waren heel fijn ingedeeld. In de ochtend een programma en in de middag tijd om te relaxen, te zwemmen, te zonnen, te bubbelen in de jacuzzi of om een massage te boeken. De wandelingen, verschillende yoga soorten, ademsessie, soundbad en de andere leuke verrassingen waren echt zo’n groot kado. Ontzettend fijn dat je ook 1 op 1 met jullie in gesprek kan, ik ben ontzettend geholpen met het gesprek met Marcel, dit zet mij weer in de juiste richting op mijn pad. Het eten en de geweldige kok was ook echt een kado, niet nadenken wat je moet koken, er werd gewoon gekookt. De groep was fijn, je kent niet iedereen en toch voelt het veilig, mede door jullie Francisca en Marcel. Ik ben opgeladen en uitgerust, heb nieuwe inzichten gekregen en ben ontzettend dankbaar voor deze dagen. Ik vond het een geweldige ervaring en raad iedere vrouw aan om dit kado te doen aan jezelf.

Simone

Volop in de rust, de natuur om je heen, en een uitzicht om blij wakker te worden iedere ochtend. En kom met ons ontstressen met een groep toffe dames!

Laat je tijdens dit retraite verassen en in de watten leggen door Francisca en Marcel, en ons team in Spanje wat voor je klaar staat.

We gaan je tijdens dit mooie “hormoon retraite” in de watten leggen, we gaan je zintuigen prikkelen, heerlijk hormoon proof eten, toffe activieteiten en voldoende tijd voor ontspanning, relaxen en je onderdompelen in de spaanse rust.

Ben jij toe aan wat tijd voor jezelf, even opladen onder de spaanse zon? Van het overheerliijke eten genieten en je lijf en je hormonen even tot rust te laten komen?

De volgende editie van de retraite is van 17 april tot en met 24 april 2025

Retraite april 2024 is uitverkocht

Prijs

De prijs is afhankelijk van de door jouw gekozen kamer en we hebben een aantal opties, als je intresse hebt hebben we los document voor je klaar staan met meer beeldmateriaal en omschrijving van de kamers. Zodat jij de juiste keuze kan maken.

Super luxe room (bruidsuite) (1 kamer)
Luxe room      (4 kamers) badkamer ensuite
Normale room/appartement  (losse/gedeelde badkamer)
Per persoon inclusief BTW
€ 1.650,-
€ 1.495,-
€ 1.097,-
Kamer met zijn tweeën (Prijs per persoon)
€ 1.450,-
€ 1250,-
€950,-

Ben jij er bij? Meld je aan via francisca@franciscavandenberg.nl. Maak alvast een keuze of je alleen een kamer wenst of met zijn twee en dan neem ik contact met je op om een en ander verder af te stemmen.

Het was fijn, warm, liefdevol en magisch. Het programma was perfect afgestemd met de goede balans tussen inspanning en ontspanning. Voor mij was DE highlight het soundbath, echt magisch!! Het eten was heerlijk en iedere dag een feestje, vers en gemaakt met liefde Balans tussen ‘zweverig’ en nuchter was fijn….er was niets te… Het niet weten wat te doen iedere dag vond ik fijn. Het was toch wel oké en mooi wat er kwam. Er was ruimte voor een lach (en hoe) en een traan. Alles mocht er zijn.

Lieve Fransisca en Marcel, jullie zijn inspirerend, warm, grappig, betrokken en jullie energie is alles!! ❤️

Liefs Brenda

Extra’s

EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

In begrepen in de prijs, is al het eten, drinken, en deelname aan alle activeiten

Niet inbegrepen: als je zelf ergens naar toe wilt buiten het programma en er komen nog een aantal opties voor verschillende massages (deze is optioneel)

Belangrijk:

  1. Je boekt zelf je vlucht vanuit Nederland naar Alicante
  2. We hebben opties voor vervoer van luchthaven naar retraite locatie voor gereduceerde tarieven
  3. Je kan zelf natuurlijk als je dat wilt of langer in Spanje wilt verblijven ook kiezen om zelfstandig een huur auto te boeken

Deze kosten zijn voor jezelf en vallen buiten de retraite prijs.

Annuleringsbeleid

Sowieso is het handig om zelf zorg te dragen voor een reis en of een annulerings verzekering, wij zijn tijdens het retraite natuurlijk voor je verzekerd.

BIj annulering 30 dagen voor start retraite ontvang je 100% van het door jouw betaalde bedrag weer retour.
Voor 14 dagen voor start, 50% en daarna is er geen retournering meer mogelijk.

Inbegrepen:

 

5 overnachtingen

Vol pension (maaltijden en drinken)

Gebruik alle faciliteiten van de locatie, zwembad, bubbelbad etc.

Alle dagelijkse activiteiten

Dagelijkse begeleide wandeling

Tijdens deze 5 dagen, de yoga, adem, onspannings workshops, evenals cacao ceremonie, en klankbad

1 op 1 consult met francisca en/of marcel

En we gaan je natuurlijk ook verrassen dus dat verklappen we nog niet

Aankomstdag 17 april, vanaf 13.00 uur, vertrek dinsdag 22 april rond 11.00 uur

Naast alle activeiten is er voldoende tijd om lekker op te laden, te genieten van de dag om er zo voor te zorgen dat jij uitgerust en opgeladen weer naar huis gaat.

Vergoedingen?

Indien je ondernemer bent kan je de kosten van dit retraite als kosten in je bedrijf boeken. Tevens, kan je vragen aan je werkgever voor een vergoeding omdat we werken aan preventieve gezondheid.

Dank je wel Francisca en natuurlijk ook aan je team dat voor 100% achter je staat 🙂 Ik kijk terug op een super toffe (mini) vitaliteitsweek!! Het was enorm fijn en heb zo genoten. Erg mooi om te zien, hoe jij en Marcel elkaar aanvullen. Julie zijn super lieve en mooie mensen. Als team helemaal leuk. Whoopwhoop…. Hoe uniek en fantastisch is dat!

Monique