https://franciscavandenberg.nl/

Vertroetel je hormonen en een afspraak met je bijnieren!

Kom tot rust en geniet op een meer dan fantastische plek in de natuur in het mooie Spanje!

Programma Hormoon relax retraite 

Tijdens dit retraite van 5 dagen, hebben we mooie activiteiten op het programma staan. Een mooie combinatie van tot rust komen, en toffe workshops. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen maar we hebben een mooi team voor je klaar staan. Denk aan een toffe wandeling, een cacao ceremonie, ademsessies, een klankpad, yoga en nog veel meer. Alles om jouw te verwennen en je hormonen in een relaxt stand te brengen. Daarnaast wordt er ook goed voor je gezorgd, door middel van lekker eten, en gaan we connecten met elkaar. Tevens is er tijdens het retraite de mogelijkheid voor een 1 op 1 gesprek/coaching met Francisca en/of Marcel. En ben je in de gelegenheid om nog extra massages en andere activiteiten in te boeken.

En natuurlijk verklappen we nog niet alles, maar ik beloof je dit retraite wil je gewoon bij zijn. We nemen je graag mee in het Spaanse leven en nemen je mee uit de drukte in Nederland, naar rust zon en chill tijd. 

Volop in de rust, de natuur om je heen, en een uitzicht om blij wakker te worden iedere ochtend. En kom met ons ontstressen met een groep toffe dames!

Laat je tijdens dit retraite verassen en in de watten leggen door Francisca en Marcel, en ons team in Spanje wat voor je klaar staat.

We gaan je tijdens dit mooie “hormoon retraite” in de watten leggen, we gaan je zintuigen prikkelen, heerlijk eten, toffe activiteiten en voldoende tijd voor ontspanning, relaxen en je onderdompelen in de spaanse rust.

Ben jij toe aan wat tijd voor jezelf, even opladen onder de spaanse zon? Van het overheerliijke eten genieten en je lijf en je hormonen even tot rust te laten komen?

De volgende editie van de retraite is van 12 tm 17 oktober

Prijs

luxe kamer
Per persoon inclusief BTW
€ 1.497,-
Kamer met zijn tweeën (Prijs per persoon)
€ 1.250,-

Ben jij er bij? Meld je aan via francisca@franciscavandenberg.nl. Maak alvast een keuze of je alleen een kamer wenst of met zijn twee en dan neem ik contact met je op om een en ander verder af te stemmen.

Extra’s

EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

In begrepen in de prijs, is al het eten, drinken, en deelname aan alle activeiten

Niet inbegrepen: als je zelf ergens naar toe wilt buiten het programma en er komen nog een aantal opties voor verschillende massages (deze is optioneel)

Belangrijk:

  1. Je boekt zelf je vlucht vanuit Nederland naar Alicante
  2. We hebben opties voor vervoer van luchthaven naar retraite locatie voor gereduceerde tarieven
  3. Je kan zelf natuurlijk als je dat wilt of langer in Spanje wilt verblijven ook kiezen om zelfstandig een huur auto te boeken

Deze kosten zijn voor jezelf en vallen buiten de retraite prijs.

Annuleringsbeleid

Sowieso is het handig om zelf zorg te dragen voor een reis en of een annulerings verzekering, wij zijn tijdens het retraite natuurlijk voor je verzekerd.

BIj annulering 30 dagen voor start retraite ontvang je 100% van het door jouw betaalde bedrag weer retour.
Voor 14 dagen voor start, 50% en daarna is er geen retournering meer mogelijk.

Inbegrepen:

 

5 overnachtingen

Vol pension (maaltijden en drinken)

Gebruik alle faciliteiten van de locatie, zwembad, bubbelbad etc.

Alle dagelijkse activiteiten

Dagelijkse begeleide wandeling

Tijdens deze 5 dagen, de yoga, adem, onspannings workshops, evenals cacao ceremonie, en klankbad

1 op 1 consult met francisca en/of marcel

En we gaan je natuurlijk ook verrassen dus dat verklappen we nog niet

Naast alle activeiten is er voldoende tijd om lekker op te laden, te genieten van de dag om er zo voor te zorgen dat jij uitgerust en opgeladen weer naar huis gaat.

Vergoedingen?

Indien je ondernemer bent kan je de kosten van dit retraite als kosten in je bedrijf boeken. Tevens, kan je vragen aan je werkgever voor een vergoeding omdat we werken aan preventieve gezondheid.