https://franciscavandenberg.nl/

Optimaliseer de aanpak in je gezondheid!

Wat doet het voor je?

De meting is een snelle, nauwkeurige en niet-invasieve (inwendige) testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Het systeem analyseert ongeveer 40 belangrijke functionele groepen zoals hormonen, vitaminen en mineralen tekorten, hart- en bloedvaten, darmen, lever, galblaas, alvleesklier, enz. Daarnaast is deze meting een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren.

Deze analyse is géén medische diagnose. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- of etherische veld.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren. Zo zegt een verstoring in bijvoorbeeld de lever/galblaas veel over woede en de milt /maag weer over piekeren en concentratie en de longen/dikke darm weer over verdriet.

Resultaat
Er kan op een meer efficiënte wijze worden gewerkt aan verbeteringen. Aandachtspunten in uw persoonlijke gezondheid komen aan het licht. We kunnen op deze manier gericht een plan van aanpak maken, zodat we gaan werken aan waar de oorzaak vandaan komt. Hiermee hebben we sneller resultaat.

Sub-gezondheid
De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem verzwakt. Gedurende deze fase geeft het lichaam signalen af om ons te waarschuwen.

Signalen in de zin van o.a. niet kunnen afvallen, hormonale klachten, slapeloosheid, geen energie, vermoeidheid, concentratiegebrek, schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, gemakkelijk verkouden, zweten, stress en irritatie.

Door op tijd maatregelen te nemen, zit je weer lekker in je vel en kun je ziekte voorkomen en weer optimaal gezond worden

Volgens de World Health Organization (WHO) is 75% van ons eigenlijk in een sub-gezonde toestand. Dit komt door de toegenomen druk van het leven die zijn tol eist van onze gezondheid.

 • 5% van de mensen is gezond
 • 20% heeft verschillende ziekten
 • 75% zijn in de sub-gezondheid

Het kan niet bij / belangrijk vooraf 

De test kan niet afgenomen worden bij:

 • ernstige zieken
 • onder de 12 jaar
 • personen met een pacemaker
 • personen met een ernstige lichamelijke handicap
 • bij gebruik van medicijnen op lange termijn
 • menstruatie
 • vul vragenlijst in
 • een uur van te voren niet eten/drinken (glas water mag)
 • een uur van te voren geen zware lichamelijke inspanning verrichten

  De werking

  Cellen bestaan, zoals al het andere in de wereld, uit een kern met atomen, waarvan de geladen deeltjes, elektronen, voortdurend in snelle beweging zijn. Door het proces van celdeling en groei in elke cel is er voortdurend transmissie van elektromagnetische golven. De elektromagnetische golven die door mensen worden uitgezonden, vertegenwoordigen de specifieke staat van het lichaam, en deze elektromagnetische golfsignalen zijn verschillend onder verschillende omstandigheden, zoals in gezondheid of ziekte.

  Bio-resonantie frequenties worden door natuurgeneeskundigen beoordeeld in relatie tot verschillende organen en lichaamssystemen. Dit wordt empirisch bepaald. Uit de reactie van het lichaam kan men een conclusie trekken over de conditie van de lichaamssystemen van deze relaties. In een database worden deze resonanties gekoppeld.

  Tarieven:

 • € 350,- Healthscan inclusief een gesprek met toelichting en toelichting en uitgebreid rapportage (ca 100 pagina’s) en plan op maat. En een 2e meting na 6-8 weken. Klik hier voor het aanvragen van een healthscan.