https://franciscavandenberg.nl/

Happy Hormonen Happy Life.

Magazine over de sleutels tot een gezond en gelukkig leven.

Worstel jij wel eens met je humeur, je gewicht of ben je minder energiek dan voorheen? Het zou zomaar kunnen dat dit komt door chemische stofjes in je lichaam. Ben je op zoek naar handvatten en oplossingen voor de schommelingen in je hormonen en je gewicht?

Lees dan ook Happy Hormonen Happy Life
Dit is het eerste magazine in Nederland op het gebied van een hormonale balans, boordevol kennis en tips van experts en ervaringsdeskundigen. Hier kun je herkenning ervaren, alles is gelukkig gewoon bespreekbaar.

Wil jij ook weer een fit lichaam, lekker slapen, afvallen en een stabiel humeur? Dit magazine barst van de waardevolle informatie en inspiratie om jouw leven nog mooier te maken. Want als jij nog lekkerder in je vel zit, kun je er optimaal van genieten!

Wat er in het magazine staat.

Happy Hormonen Happy Life behandelt alle elementen voor een energiek, slank en gezond leven, van afvallen zonder dieet en blijvend genieten van je seksleven tot de achterliggende redenen van stemmingswisselingen, PMS en overgangsklachten. Zo krijg je handvatten aangereikt om hier zelf verbetering in aan te brengen, geïnspireerd door dit ruim honderd pagina’s dikke magazine boordevol tips.

Leer van gezondheids- en gewichtsexperts, ontvang heerlijke recepten, eenvoudige oefeningen en super veel tips en adviezen over hoe jij om kunt gaan met de lichamelijke veranderingen die je doormaakt als vrouw.

Lees de eerlijke verhalen van andere vrouwen, jij staat er niet alleen voor!

Dit magazine staat boordevol informatie.

Zie het als een inspirerend naslagwerk om te bewaren voor jezelf en geef het bijvoorbeeld cadeau om het zo te delen met anderen vrouwen die het kunnen gebruiken.

Bestel. Editie 2.

Bestel nu het zomernummer van Happy Hormonen Happy Life.

Hierin lees je o.a. over eetbuien: waarom je hier last van hebt en wat je kunt doen om ze te stoppen, hoe je de overgang zo goed mogelijk (voorbereid) doorkomt en hoe je met cupping cellulite en amdere gezondheidsklachten kunt verlichten. Ook staan er heerlijke recepten en handige buik- en bilspieroefeningen in.

Prijs € 15,00 (excl. verzendkosten)

Bestel. Editie 1.

Bestel de eerste, succesvolle editie van Happy Hormonen Happy Life, waarvan inmiddels al de derde druk rond gaat.

Hierin lees je onder meer hoe Tanja Jess de overgang ervoer en hoe je met bijvoorbeeld koudetraining , voedingssupplementen en kortdurend vasten je hormonale balans en algehele gezondheid kunt verbeteren. Ook krijg je tips voor huidverzorging, je seksleven en heerlijke recepten.

Prijs € 15,00 (excl. verzendkosten)

Bestel. Editie 1 en 2.

Bestel de eerste én tweede editie van het magazine samen.

Prijs € 30,00 (excl. verzendkosten)

Wie Happy Hormonen Happy Life maakt.

Het magazine wordt uitgebracht door Francisca van den Berg, hormoon- en gewicht expert. Na haar eigen ervaringen op het gebied van hormonale disbalans en overgewicht heeft ze al honderden vrouwen begeleid naar een vitaler leven.

Francisca: “Met dit magazine wil ik het onderwerp hormonen bespreekbaar maken. Hormonen zijn immers de sleutel tot je gezondheid. Ik wil de leuke kant ervan belichten, maar ook de klachten die je erdoor kunt ervaren. In ieder geval vind ik het belangrijk dat het normaler wordt om over hormonale strubbelingen te praten.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met dit onderwerp heb ik als hormoon- en gewichtsexpert inmiddels veel vrouwen gesproken en in mijn praktijk mogen helpen om weer lol met hun hormonen te krijgen, en zo dus ook met zichzelf. En omdat ik deze kennis zo graag deel, is er nu ook dit magazine. Zodat jij ook handvatten krijgt om beter voor jezelf te zorgen. Dat je de spelregels van je lichaam leert kennen. Want kennis is macht. En met een beetje kennis kun je al zoveel veranderen in je leefstijl.”

Adverteren.

Voor informatie en contact over adverteren in Happy Hormonen Happy Life kun je een e-mail sturen naar info@franciscavandenberg.nl