IBIZA BROOD
3,5 dl  amandelmeel
1,19 dl pompoenpitten
1,19 dl zonnebloempitten
1,19 dl chiazaad
1,19 dl lijnzaad
1,19 dl sesamzaad
1,19 dl boekweitvlokken
1 theelepel zeezout
2 eetlepels olijfolie
5 eieren
cakevorm, 25 cm.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix alle ingrediënten in een grote kom. Klop de eieren even apart en voeg dan geleidelijk toe aan de mix. Doe bakpapier in de cakevorm. Doe het mengsel in de cakevorm en druk goed aan. Zet het brood circa 50/60 minuten in de oven op 180 graden.

Tip: dit brood is ook heel lekker bij een kaasplankje.

Voeg dan aan het brood wat fijn gesneden vijgen toe of cranberries. Het brood is goed in hele dunne plakken te snijden en te gebruiken als cracker. Eet smakelijk