• Broccoli ( kleine roosjes )
  • 1 Rode ui ( fijn gesnipperd )
  • Rozijntjes (handjevol 10 min geweekt in warm water)
  • Pijnboompitjes (handjevol even roosteren in de pan)
  • 1 Granny Appel (in kleine blokjes met/zonder schil)!
  • Zelf zacht uitgebakken spekjes (lekkerst uitlekken op keukenpapier )

Dressing

  • 4 EL Mayo (Vetara of Ton’s)
  • Appelazijn ( met gevoel)
  • Honing (knijpje)
  • Peper & evt zout

Mix de saus door elkaar en zet apart. Zorg dat de saus niet te dun of te dun wordt, dit is dus afhankelijk van de appelazijn.

Bereiding:
Broccoli roosjes even blancheren, kijk even hoe rauw je de broccoli wilt eten. Bak de spekjes uit en in een droge pan rooster je de pijnboompitjes en in de tussentijd week je de rozijntjes.

Pak een grote schaal en doe alles bij elkaar , de broccoli , rozijntjes , appel, pijnboompitjes en spekjes erin. Saus erbij beetje bij beetje , zodat het alles zo’n beetje bedekt is.

Eet smakelijk!