Ingredienten:

  • Een bloemkool in roosjes gesneden
  • 2 theelepels Kurkuma
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 theelepels koriander
  • 1 stukje gember ter grootte van je duim
  • 2 teentjes knoflook
  • een rode peper (of een halve als je het minder pittig wilt)
  • een glazen pot met kikkererwten
  • cashewnoten 3 handjes
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • Verse korander fijngesneden

Bereidingswijze:

  1. Verhit de kokosolie in een wokpan
  2. Bak de kurkuma, korianderpoeder, knoflook, rode peper en gember tot de geuren zich met elkaar hebben vermengd.
  3. Voeg de bloemkoolroosjes toe
  4. Roerbak dit totdat de bloemkool beetgaar is en voeg daarna de kikkererwten toe
  5. Verwarm dit samennov even en voeg daarna 2 eetlepels Griekse yoghurt erdoor heen of eventueel kokosmelk
  6. Voeg 2 handjes cashewnoten toe.
  7. Maak de borden op en voeg nog als garnering nog cashewnoten toe, en wat fijngesneden koriander en amandelschaafsel
  8. Smullen maar!

Een van de recepten voor http://www.resetjehormonen.nl