https://franciscavandenberg.nl/
Ondernemen met je cyclus

Met meer energie en volgens je hormonale cyclus ondernemen

De vermoeidheid zit je in de weg en misschien zelfs wel je kilo’s. Je hebt een eigen bedrijf en om klanten aan te trekken is een goed energieniveau essentieel.

Door de financiële stress en onzekerheden die een eigen bedrijf met zich mee brengen ervaar je een laag energieniveau.

Je hebt coaching gedaan, je probeert te sporten en stopt met snoepen, maar het zakelijke succes en jouw hoge energieniveau blijven uit.

Je weet dat het succes van je bedrijf staat of valt met jou! Jij bent je bedrijf.

Maar tussen ons gezegd valt het je ontzettend zwaar.

Hoe zorg jij in hemelsnaam voor een energieke jij, gecombineerd met een succesvolle bedrijf?

Dit is de vraag die mij heel vaak gesteld wordt, Francisca hoe doe jij dit nu allemaal?

Allereest is het zo goed om te weten hoe jou cyclus werkt, en in welke week ga je een lancering doen, ga je een fotoshoot doen, ga je naar buiten treden. En in welke week trek jij je weer terug.

Heel veel vrouwen zijn zich niet bewust van dat je de ene week bergen kunt verzetten en de andere week komt er niets uit je handen. Maar als jij in die week dat er niet uit je handen komt een volle agenda hebt, veel afspraken hebt loop jij de hele week met jezelf in gevecht, en het resultaat is dat je dood en doodmoe wordt en geen energie hebt. En je begrijpt er helemaal niets van.

Tevens is het natuurlijk van belang dat jij de juiste voeding tot je krijgt, de juiste beweging en ontspanning en de combinatie van dit alles dat is de sleutel tot succes.

Ben ik altijd energiek geweest?

Nee zeker niet, ik heb in mijn vorige werk tegen een burn-out aangezeten, althans dat vond ik zelf, mijn omgeving dacht daar heel anders over die waren van mening dat ik een burn out had.

Ik zorgde niet goed voor mezelf, even snel een maaltijd, een pakje erbij, flesje wijn en klaar, want in die tijd vond ik mijn ontspanning in de wijn. Met als gevolg, dat ik rende als een kip zonder kop, en de enige rust die ik nog had was als ik sliep. Met als gevolg dat ik veel hoofdpijn had, hartkloppingen, onrustig slapen en ik had ook nog eens overgewicht.

Lees ook mijn blog: https://franciscavandenberg.nl/geen-categorie/ik-zie-mezelf-nog-voor-de-spiegel-staan/

Ik heb toen radical het roer om gegooid en ben in eerste instantie anders gaan eten, dat hielp mij al zoveel, daar kreeg ik volop energie van, en daarna toen ik stopte met dit werk, heb ik echt rust gepakt, ik geloof dat ik bij elkaar 9 maanden thuis heb gezeten, ik was opgebrand en wilde alleen maar rust. Dit was overigens een mooie tijd uit mijn leven want ik kon nadenken over wat ik wilde, ik ben begonnen met mijn studies en nu nu mag ik jouw inspiren, motiveren en helpen.

Want ik weet als geen ander hoe het is om als ondernemer alle ballen in de lucht te houden want je bent niet alleen een ondernemer, je bent ook nog vrouw, moeder, vriendin, dochter etc etc.

Dus als jij leert hoe jij je vrouwelijkheid kunt gaan gebruiken, je cyclus dan wordt het echt een stuk leuker en makkelijker.

Om deze reden heb ik het programma Reset je Hormonen voor ondernemers ontwikkeld, en een paar maanden geleden heb ik met een hele fijne groep ondernemers de pilot gedraaid met veel succes, iedereen heeft mooie stappen genomen en voor sommige was het echt life-changing. We focussen ons zoveel op ons bedrijf en daardoor vergeten we ons zelf.

Maar het belangrijkste is wij zijn ons bedrijf, dus als jij fit en energiek bent zul je gaan merken dat jouw bedrijf dat ook wordt.

Veel vrouwen kampen toch met de stress, hormonale strubbelingen en weinig energie, en dit dit kun je veranderen en omdraaien, en daar help ik jou graag bij.

“ Ik vind het een ontzettende waardevol programma. Ik heb onwijs veel geleerd omtrent hormonen, maar nog interessanter vond ik het gedeelte: wanneer kan je het beste ondernemen? Wanneer kan je gaan pieken? Ik draafde maar ook, elke maand op elke dag. Met als gevolg dat wanneer mijn menstruatie eraan kwam, ik belande in een dip en werd er vermoeid van. Door de juiste voeding en rust te nemen op deze dagen, kon ik juist in de tijd na mijn menstruatie weer knallen.
Francisca is een ontzettend gedreven vrouw die je echt helpt met jouw persoonlijke vraagstuk. Ze is bereid om met jou mee te ‘ reizen’. Ook vond ik het erg fijn dat er livedagen aan gekoppeld waren, waardoor je de energie nog beter kan voelen.
Verder wil ik graag een compliment gegeven omtrent de recepten. Ik ben zelf coach op het gebied van bariatrie, mindset en voeding en ik vind de recepten ook makkelijk te implementeren bij mijn klanten”

BOOST JE HORMONEN EN JE BUSINESS

In deze 8 weken ga ik mijn kennis als ondernemer en hormoon gewichts expert met je delen en leer ik je hoe jij je cyclus kunt gaan gebruiken om met meer energie in je bedrijf te ondernemen.

Misschien ervaar je nu wel stress, hormonale klachten en zitten de overtollige kilo’s je ook nog in de weg.

Dit gaan we in deze 8 weken aanpakken en ervoor zorgen dat jij energiek in je bedrijf staat.

Lees meer hierover op mijn pagina https://franciscavandenberg.nl/reset-je-hormonen-ondernemers/

En we gaan binnenkort al van start, omdat ik maar een paar plekjes heb kun jij nu jezelf al aanmelden en dan neem ik als eerste contact met je op zodra de inschrijvingen opengaan.

Heb je nog vragen stel ze mij gerust.

Lieve groet,

Franciscsa