Makreel boekweitpannenkoek - Francisca van den Berg

Ingredienten:
– 100 gram boekweitmeel
– Plantaardige melk, amandelmelk
– 2 eieren
– snufje zout
– Olijfolie of kokosvet

– 2 handen spinazie
– 4 tot 6 eetlepels pesto
– Gerookte makreel
– Citroensap

Bereidingswijze:

Pannenkoek:
Meng de boekweitmeel met de melk en een mengkom, voeg de 2 eieren toe en een snufje zout en meng het tot een mooi beslag. Met deze hoeveelheid kun je ongeveer een 4 pannenkoeken bakken.

Beleg de pannenkoek eerst met de pesto vervolgens de spinazie en de makreel erop met een beetje citroensap en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.

Rol de pannenkoek op en ready to eat, heerlijk genieten.

Ik eet zelf 2 pannenkoeken, met de helft van de makreel, en de rest bewaar ik voor de volgende dag.

Ingredienten:
– 100 gram boekweitmeel
– Plantaardige melk, amandelmelk
– 2 eieren
– snufje zout
– Olijfolie of kokosvet

– 2 handen spinazie
– 4 tot 6 eetlepels pesto
– Gerookte makreel
– Citroensap

Bereidingswijze:

Pannenkoek:
Meng de boekweitmeel met de melk en een mengkom, voeg de 2 eieren toe en een snufje zout en meng het tot een mooi beslag. Met deze hoeveelheid kun je ongeveer een 4 pannenkoeken bakken.

Beleg de pannenkoek eerst met de pesto vervolgens de spinazie en de makreel erop met een beetje citroensap en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.

Rol de pannenkoek op en ready to eat, heerlijk genieten.

Ik eet zelf 2 pannenkoeken, met de helft van de makreel, en de rest bewaar ik voor de volgende dag.