Kokos- Kurkuma cake - Francisca van den Berg

 Ingrediënten:

  •  200 gram, boekweitmeel, amandelmeel en kokosmeel (ik heb combi gebruikt)
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 5 el gehakte pistache noten
  • 2 tl bakpoeder
  • 4 el kokosrasp
  • 1 tl kurkumapoeder
  • 1tl gemberpoeder
  • 1 tl nootmuskaat
  • snuf zout
  • snuf kaneel
  • 250 ml plantaardige melk
  • 120 ml ahornsiroop
  • Sap van 1 citroen

Bereiding: 

  1. Verwarm de oven op 175 graden
  2. Doe alle droge ingrediënten bij elkaar en in een andere kom alle natte ingredienten
  3. Meng beide goed door elkaar
  4. Schenk het beslag in de cakevorm en zet deze in de oven voor een 40 minuten
  5. En na 40 minuten laat hem even afkoelen en smullen maar.