https://franciscavandenberg.nl/

De gezondste en lekkerste sap van Nederland

Wat mij betreft zijn dat zeker de sapjes van Frecious. (www.frecious.bio.nl)

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven en maken van mijn allereerste Magazine Happy Hormonen Happy Life, (www.happyhormonen.nl)misschien heb je het al wel voorbij zien komen.

Voor het magazine ben ik een bezoek gaan brengen aan Frecious,  heb ik een interview af mogen nemen met de eigenaar van Frecious en heb ik natuurlijk mogen zien hoe deze sapjes gemaakt worden. Maar meer hierover in het magazine welke in Januari 2019 uitkomt.

Waarom Frecious als toevoeging?

Omdat de meeste Nederlanders te weinig groenten en fruit eten, omdat meer dan 8.2 miljoen mensen een chronische aandoening hebben. Dit zijn schrikbarende cijfers.  En maar 5% van de Nederlanders haalt de 250 gram groenten per dag. Haal jij deze?

Nu is het voor een ieder belangrijk om voldoende groenten binnen te krijgen, maar met name voor vrouwen is dit nog veel belangrijker omdat veel vrouwen die bij mij komen een “ Oestrogeendominantie hebben”  (link blog).

Oestrogeendominantie is de nummer 1 hormonale disbalans bij vrouwen, dit veroorzaakt hoofdpijn, stemmingswisselingen, vetopslag op benen en heupen, en vervelende pijnlijke menstruaties, en nog meer vage hormonale klachten.

Het 1eadvies wat ik dan altijd geef, is ga starten met 500 gram groene groente eten per dag, en dit is noodzakelijk om te zorgen dat je lever en darmen goed gaan werken, want die moeten het oestrogeen kunnen afvoeren.

Maar omdat veel vrouwen dit toch wel moeilijk vinden kun je als aanvulling ook dagelijks een Frecious sapje tot je nemen. Frecious kun je trouwens ook als detox gebruiken.

Daarnaast is een goede darmwerking van essentieel belang, je kent misschien de uitdrukking wel “Je bent wat je eet”maar je bent ook wat je verteert en wat je uitscheidt.

Daarom is de basis in mijn adviezen altijd eerst zorgen voor een goede darmwerking, zodat je darmen ook alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen goed kunnen opnemen.

Je kunt nog zoveel voedingssupplementen gaan nemen maar als de darmen hun werk niet kunnen doen dan heb jij hele erge “dure” poep.

En daarnaast: onze darmen staan in verbinding met onze hersenen, omdat het geluksstofje serotonine in onze darmen aangemaakt worden, dus nog een mooie reden om goed voor je darmen te zorgen want dan word jij alleen maar gelukkiger.

En je zult dus merken dat op het moment dat jij lekkerder in je vel zit, ook de behoefte om te kiezen voor slechtere voeding steeds minder is. Dus door dagelijks meer groenten, eiwitten en vetten te eten, je een stabielere bloedsuikerspiegel ontwikkelt.

En deze stabiele bloedsuikerspiegel zorgt voor meer balans, meer energie en geen vermoeidheid meer. En een bijkomend voordeel: je zult minder snel geneigd zijn om die zak chips open te trekken.

Dus ik zeg een win- win situatie. Werken aan je gezondheid, hormonen en gaan voor meer energie in je leven, en dat is wat groenten kan doen.

Inmiddels in mijn onlineprogramma merken mensen na 2 weken anders eten al zo’n groot verschil: klachten nemen af, ze ervaren meer energie en dat alles door je voeding aan te gaan passen en bewuste keuzes leren maken.

Waarom ik kies voor het groentesap van Frecious:

  • Omdat ze voor het merendeel uit groenten bestaan, in de supermarkt zie je ook vast de sapjes staan, maar ga eens kijken op de ingrediëntenlijst, het merendeel bestaat uit fruit in plaats van groenten, dus hiermee kom je niet aan je dagelijkse behoefte groenten en door het fruit, zijn het suikerbommetjes geworden.
  • De manier van slowjuicen met schroefpers die Frecious gebruikt, hierdoor vermalen zij de ingrediënten langzaam en zonder nauwelijks contact met zuurstof en zo komen er meer 47% meer voedingsstoffen vrij dan bij cold pressed juice
  • De ingrediënten die gebruikt worden zijn biologisch en rauw
  • De sapjes worden direct na persing ingevroren. Hierdoor vindt er geen oxidatie plaats en blijven alle voedingstoffen behouden
  • Doordat ik ze in mijn vriezer bewaar, heb ik dagelijks een flesje met mijn voedingsstoffen tot mijn beschikking
  • Ik merk meer energie en voel me fit, door het dagelijks drinken dus voor mij een mooie aanvulling op mijn gezonde leefpatroon

Kijk gerust eens rond op de website van Frecious www.frecious.bio/nl.  Ik mag jou nu een cadeau geven, bij jouw eerste bestelling ontvang je maar liefst 15 euro korting met

de code: RESET2018

Heb je nog vragen stel ze gerust en anders zeg ik, ga het eens proberen en ervaren wat het voor jou doet. Een vergeet niet het magazine te bestellen op http://www.happyhormonen.nl.

Liefs

Francisca