EMB-test

inzicht in jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je klachten

Francisca van den Berg is gecertificeerd om Energetische Morfologische Bloedtesten af te nemen

Door de bloedvaten in ons lichaam stroomt dagelijks 7000 liter bloed, met een uiterst waardevolle lading. Het vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel tot cel.

Het doel van een EMB-test: inzicht krijgen  welke mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen een oorzaak kunnen zijn van de klachten die je ervaart. Een EMB-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat.

HAAL MEER UIT JE BLOED

Wat toont een EMB-test aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aantonen. Maar, uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere, holistische, benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen. Voor mij is dit een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te laten beoordelen. Het geeft je waardevolle en bruikbare informatie, voorzien van een advies op maat.

De EMB-bloedtest is een gezondheidscheck om inzichtelijk te krijgen hoe jouw lichaam ervoor staat en wat je kunt doen om dit te gaan verbeteren.

WAAR WORDT OP GETEST?

Verstoringen van het lichaam die kunnen worden aangetoond:

Darmverstoringen

Parasiet- en schimmelbelasting

Allergenen

Adrenale status

Vrije radicale belasting

Ph-balans

Leverbelasting

Vitaminenpanel (denk aan vitamine B12, D3, A, E, C tekort.)

Mineralenpanel (denk aan calcium-, magnesium- of zinktekort)

Spoorelementen-panel

Toxische belasting

Virale belasting

Bacteriële belasting

Lymebelasting

Geopatische stress (straling)

Mentale of emotionele stress

Pancreas-insufficiëntie (alvleesklier/ insulineresistentie)

Verterings-problemen

Slaapstoornissen

Hormonale verstoringen

Daarnaast worden reguliere waardes gemeten en geanalyseerd, zoals bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen, hemoglobine en dergelijke.

PRAKTISCH INFO

Hoe werkt het?

De test wordt kan worden afgenomen van maandag tot en met donderdag.  De reden hiervoor is dat het laboratorium in het weekend gesloten is en er geen testen in behandeling worden genomen. Je kunt de test hieronder aanvragen en zelf prikken of je kiest er voor om een intake-prik afspraak te maken bij mij in de praktijk in Barendrecht.

Met een universele prikpen krijg je een klein vingerprikje. Dit is geheel veilig want de lancet is geschikt voor eenmalig gebruik. Het vingerprikje neemt niet veel tijd in beslag, er is namelijk heel weinig bloed nodig. Je voelt er weinig tot niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is de uitslag na twee weken bekend. 

Vervolgens plannen we samen een afspraak in, online via Zoom videobellen, telefonisch of bij mij in de praktijk. We bespreken de uitslag en je krijgt een uitgebreid adviesrapport met alle parameters uitgelegd en een supplementen advies.

EMB BASIS € 245,-

 • Inclusief kosten van inkoop, afnemen van de test en laboratorium analyse
 • Uitgebreid adviesrapport met uitleg van alle parameters
 • Consult om de laboratorium analyse en het adviesrapport te bespreken

EMB UITGEBREID € 347,-

 • Inclusief kosten van inkoop, afnemen van de test en laboratorium analyse
 • Uitgebreid adviesrapport met uitleg van alle parameters
 • Consult om de laboratorium analyse en het adviesrapport te bespreken
 • Hormonale analyse (vragenlijst)
 • Persoonlijk leefstijl, suppletie en voedingsadvies
 • Vervolgconsult na 4 weken om te evalueren hoe het gaat en eventueel bij te sturen
  Bonus: je ontvangt het ebook Van suiker naar Vetverbranding met informatie, en recepten.

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

extra INFO

Veel gestelde vragen

Wat ga ik ontvangen?

Na het moment van aankoop ontvang jij binnen een aantal dagen het pakketje, de testkit en via de mail een duidelijk instructie, hoe het formulier in te vullen en hoe te prikken.

Vervolgens stuur je de testkit (welke al gefrankeerd is) via de brievenbus post op naar het lab. Na 2-3 weken bespreken wij samen de uitslag.

Kan ik de vingerprik zelf?

Als je een bloedtest besteld, ontvang je een video waarin je precies kan zien hoe het werkt. Het is niet pijnlijk!

Wanneer moet ik het intake formulier terug sturen?

Het formulier moet uiterijk 2 dagen voor onze bespreking bij mij binnen zijn en deze mag naar francisca@franciscavandenberg.nl

Worden bloedtest kosten vergoed door verzekering?
Nee, de test wordt niet vergoed. Voor mijn consulten zijn wel vergoedingen mogelijk.
Wat is het verschil met bloedprikken via huisarts of ziekenhuis?
Uit mijn ervaring blijkt dat veel vrouwen onnodig met klachten rond lopen en al bij de huisarts zijn geweest. En daar komt niets uit. Terwijl wij met de EMB op een andere manier naar je bloed kijken. Vindt ik met jouw samen altijd de oorzaak van je klachten en kunnen we dit dus ook gaan veranderen.
Ik durf mezelf niet te prikken, wat nu?
Je bent welkom bij mij in Barendrecht of ik kan je naar een prikpunt doorverwijzen.
Ik woon ver van Barendrecht kan ik online een consult bij je plannen?

Yes dat kan, maar kijk ook eens op mijn site www.resetjehormonen.nl/experts voor een expert bij jou in de buurt.