EMB-test

inzicht in jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je klachten

Francisca van den Berg is gecertificeerd om Energetische Morfologische Bloedtesten af te nemen

Door de bloedvaten in ons lichaam stroomt dagelijks 7000 liter bloed, met een uiterst waardevolle lading. Het vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel tot cel. 

Het doel van een EMB-test: inzicht krijgen  welke mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen een oorzaak kunnen zijn van de klachten die je ervaart. Een EMB-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat.

HAAL MEER UIT JE BLOED

Wat toont een EMB-test aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aantonen. Maar, uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere, holistische, benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen. Voor mij is dit een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te laten beoordelen. Het geeft je waardevolle en bruikbare informatie, voorzien van een advies op maat.

De EMB-bloedtest is een gezondheidscheck om inzichtelijk te krijgen hoe jouw lichaam ervoor staat en wat je kunt doen om dit te gaan verbeteren.

WAAR WORDT OP GETEST?

Verstoringen van het lichaam die kunnen worden aangetoond:

Darmverstoringen

Parasiet- en schimmelbelasting

Allergenen

Adrenale status

Vrije radicale belasting

Ph-balans

Leverbelasting

Vitaminenpanel (denk aan vitamine B12, D3, A, E, C tekort.)

Mineralenpanel (denk aan calcium-, magnesium- of zinktekort)

Spoorelementen-panel

Toxische belasting

Virale belasting

Bacteriële belasting

Lymebelasting

Geopatische stress (straling)

Mentale of emotionele stress

Pancreas-insufficiëntie (alvleesklier/ insulineresistentie)

Verterings-problemen

Slaapstoornissen

Hormonale verstoringen

Daarnaast worden reguliere waardes gemeten en geanalyseerd, zoals bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen, hemoglobine en dergelijke.

PRAKTISCH INFO

Hoe werkt het?

De test wordt kan worden afgenomen van maandag tot en met donderdag.  De reden hiervoor is dat het laboratorium in het weekend gesloten is en er geen testen in behandeling worden genomen. Je kunt de test hieronder aanvragen en zelf prikken of je kiest er voor om een intake-prik afspraak te maken bij mij in de praktijk in Barendrecht.

Met een universele prikpen krijg je een klein vingerprikje. Dit is geheel veilig want de lancet is geschikt voor eenmalig gebruik. Het vingerprikje neemt niet veel tijd in beslag, er is namelijk heel weinig bloed nodig. Je voelt er weinig tot niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is de uitslag na twee weken bekend. 

Vervolgens plannen we samen een afspraak in, online via Zoom videobellen, telefonisch of bij mij in de praktijk. We bespreken de uitslag en je krijgt een uitgebreid adviesrapport met alle parameters uitgelegd en een supplementen advies.

EMB BASIS € 225,-

 • Inclusief kosten van inkoop, afnemen van de test en laboratorium analyse
 • Uitgebreid adviesrapport met uitleg van alle parameters
 • Consult om de laboratorium analyse en het adviesrapport te bespreken

EMB UITGEBREID € 347,-

 • Inclusief kosten van inkoop, afnemen van de test en laboratorium analyse
 • Uitgebreid adviesrapport met uitleg van alle parameters
 • Consult om de laboratorium analyse en het adviesrapport te bespreken
 • Hormonale analyse (vragenlijst)
 • Persoonlijk leefstijl, suppletie en voedingsadvies
 • Vervolgconsult na 4 weken om te evalueren hoe het gaat en eventueel bij te sturen
  Bonus: je ontvangt het ebook Van suiker naar Vetverbranding met informatie, en recepten.

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.