EBM-test - Francisca van den Berg

EMB-TEST

Laat je bloed TESTEN door middel van een vingerprik

Francisca van den Berg is gecertificeerd om Energetische Morfologische Bloedtesten af te nemen

Door de bloedvaten in ons lichaam stroomt dagelijks 7000 liter bloed, met een uiterst waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel tot cel. In een laboratorium worden reguliere waardes gemeten zoals: bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen en hemoglobine.

Het doel van een EMB-test: inzichtelijk krijgen welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart. Een EBM-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat.

HAAL MEER UIT JE BLOED

WAT TOONT EEN EMB-TEST AAN?

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aantonen. Maar, uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere, holistische, benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen. Voor mij is dit een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te laten beoordelen. Het geeft je waardevolle en bruikbare informatie, voorzien van een advies op maat.

De EMB-bloedtest is een gezondheidscheck om inzichtelijk te krijgen hoe jouw lichaam ervoor staat en wat je kunt doen om dit te gaan verbeteren.

WAAR WORDT OP GETEST?

Verstoringen van het lichaam die KUNNEN AANGETOOND WORDEN:

Darmverstoringen

Parasiet- en schimmelbelasting

Allergenen

Adrenale status

Vrije radicale belasting

Ph-balans

Leverbelasting

Vitaminenpanel (denk aan vitamine B12, D3, A, E, C tekort.)

Mineralenpanel (denk aan calcium-, magnesium- of zinktekort)

Spoorelementen-panel

Toxische belasting

Virale belasting

Bacteriële belasting

Lymebelasting

Geopatische stress (straling)

Mentale of emotionele stress

Pancreas-insufficiëntie (alvleesklier/ insulineresistentie)

Verterings-problemen

Slaapstoornissen

Hormonale verstoringen

DAARNAAST WORDEN REGULIERE WAARDES GEMETEN EN GEANALYSEERD, ZOALS:

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

Rode bloedcellen (erytrocyten)

Witte bloedcellen (leukocyten)

Hemoglobine (Hb, ijzer)

Hematocriet (Ht)

Mean Corpuscular Volume (MCV)

Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

HOE WERKT HET?

PRAKTISCHE INFORMATIE

De test wordt aan het begin van de week afgenomen, het liefst op maandag of dinsdag (uiterlijk woensdag). Het is belangrijk om dit juist aan het begin van de week te doen, omdat er anders een te lange tijd tussen de afname van het bloed en het bloedonderzoek bij het laboratorium zit (in verband met het weekend).

Met een universele prikpen (oftewel een lancet van het merk Safe-T-Pro-Plus) krijg je een klein vingerprikje. Dit is geheel veilig want de lancet is geschikt voor eenmalig gebruik. Het vingerprikje neemt niet veel tijd in beslag, er is namelijk heel weinig bloed nodig. Je voelt er weinig tot niets van! Het bloed wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is de uitslag na twee weken bekend. De uitslag bevat een passend advies, zodat je weet wat je kan aanpassen of behandelen.

Er kan bijvoorbeeld een tekort aangetoond worden, zoals een tekort aan vitamine B12 of magnesium. Ook kunnen we zien of je een parasiet of een lactose-intolerantie hebt. Het laboratorium geeft een passend advies, soms is het nodig om specifieke voedingssupplementen te gaan gebruiken. 

 

DE KOSTEN van een emb-TEST

INVESTERING

Ben jij ook benieuwd hoe jouw gezondheid ervoor staat? De kosten voor de EMB-bloedtest bedragen € 197,00. Dit is inclusief een gesprek (30 minuten) waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest en een bespreking van de uitslag (30 minuten) twee weken na de test.

Optioneel: nadat je de uitslag en het advies hebt ontvangen, kun je voor slechts € 45,00 een door mij gemaakt voedingsplan op maat ontvangen.

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.