Schrijf je in voor de gratis INTERMITTENT FASTING 5-daagse voor blijvend gewichtsverlies en happy hormonen

ENERGIEK, SLANK EN HORMONAAL IN BALANS

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In dit 3 maanden programma begeleid ik jou naar een gezond en energiek lichaam. Jij hoeft nooit meer op dieet! Ik ga je leren hoe jij je levensstijl aanpast, zodat je dagelijks meer energie ervaart én gewicht verliest. Ook je stemmingswisselingen, hoofdpijn, buikpijn of overgangsklachten zijn straks verleden tijd.

Hoe? Door een nieuw voedingspatroon te introduceren. En je gaat bewegen. Niet per se meer, maar anders. Ook werken we samen aan jouw mindset en stressreductie.

Het doel is dat jij na deze 3 maanden weer lekker in je vel zit. We gaan geen pleisters plakken, maar we pakken de oorzaak aan.

HET PROGRAMMA

HOE HET WERKT

We starten met een uitgebreid intake gesprek. Anderhalf uur voorafgaand aan dit gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst en hormonale analyse. Middels deze vragenlijst onderzoeken we wat de oorzaak van je probleem is.
Na dit gesprek ontvang je van mij een op maat gemaakt plan met de onderdelen voeding, beweging en mindset.
Je ontvangt het 8 weekse online programma Reset je Cyclus Hormonen, compleet met 8 weekmenu’s.
We zien elkaar vier keer in mijn praktijk en/of via Skype/telefoon.
Tussendoor ben ik ervoor jou om je vragen te beantwoorden en er voor je te zijn. We spreken elkaar de eerste maand iedere week.
Schrijf je in voor de gratis INTERMITTENT FASTING 5-daagse voor blijvend gewichtsverlies en happy hormonen

IK BEN ER VOOR JOU

ALS JIJ…

…klaar bent met je klachten en bereid bent om te veranderen.
…bijgestaan wilt worden door een hormoon-gewichts expert op de gebieden van voeding, hormonen en darmen.
…wilt leren hoe jij je levenspatroon aanpast waar je na deze 3 maanden altijd op terug kunt pakken.
…op jouw eigen tempo wilt werken. Wij kijken samen wat voor jouw haalbaar is.

HET IS GEEN QUICK FIX

OOK GEEN DIEET

Ik ga voor een optimale gezondheid bij jou!

DEZE KANJERS GINGEN JE VOOR

RESULTAAT VAN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

COBY BINS

Echt een aanrader! Ik had al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Dankzij de geweldige hulp van Francisca gaat het steeds beter. En val ik eindelijk af, ondanks een trage schildklier. Blij met jou!

ERIKA VAN DER ZEE

Ik zit prima in mijn vel met dank aan Francisca! Het zijn de lange auto ritten absoluut waard geweest. Ik ben bijna 10 kilo kwijt en een heleboel centimeters. Fijn geholpen en veel adviezen! Nogmaals bedankt Francisca.

SACHA LOUWERENS

Al jaren liep ik zoekend rond naar een oplossing voor mijn spijsverteringsproblemen… Toen ik bij Francisca kwam, werd dit zeer serieus aangepakt. In combinatie met een bezoek aan een orthomoleculair arts en het voedingsadvies van Francisca ziet het er nu naar uit dat mijn klachten verdwijnen. Ik ben er nog niet, maar met de begeleiding die ik nu krijg heb ik er alle vertrouwen in!

HERBIE WAGEMAKERS

Aanrader, ondanks de zieke dikke darm ben ik toch wat kilo’s kwijt. Daarbij heb ik veel meer energie. Na acht weken helemaal gewend aan deze nieuwe leefstijl.

VERGOEDINGEN

VIA ZORGVERZEKERAAR

Mijn diensten worden in sommige gevallen vergoedt door de zorgverzekering, dus check je eigen polis even. Ben je zzp’er of ondernemer? Dan kun je de kosten via je bedrijf als kosten op voeren. Of ga in overleg met je werkgever. In vele gevallen zijn er op die wijze ook mogelijkheden.