Schrijf je in voor de gratis INTERMITTENT FASTING 5-daagse voor blijvend gewichtsverlies en happy hormonen

PERSOONLIJKE 1-OP-1 BEGELEIDING

IN 3 MAANDEN, ZONDER DIEET

Is persoonlijke begeleiding iets voor jou? In 3 maanden persoonlijke 1-op-1 begeleiding, zonder dieet.

Je voelt aan elke vezel in je lijf dat je iets moet of wilt veranderen, want je voelt je te vaak moe, futloos en je hebt het eigenlijk altijd druk. Je weet dat je iets moet veranderen om weer beter in je vel te komen, maar hoe? Diëten heb je misschien geprobeerd, je bent begonnen met sporten maar je hebt het wéér niet vol kunnen houden. En tja, die wijntjes of lekkere hapjes laat je ook niet graag staan.

Alleen een online programma volgen past niet zo bij jou, je wilt een échte stok achter de deur en meer persoonlijke begeleiding. Je bent klaar voor de volgende stap!

ENERGIEK, SLANK EN HORMONAAL IN BALANS

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Laat ik beginnen om te vertellen dat je nooit meer op dieet hoeft! Als gewichts- en hormoonexpert kan ik je alles leren over een gezonde levensstijl. Maar dan wel een levensstijl, passend bij jouw leven.

In 3 maanden begeleid ik jou naar een gezond en energiek lichaam. Ik ga je leren hoe jij je levensstijl aanpast, zodat je dagelijks meer energie ervaart én gewicht verliest. Ook je stemmingswisselingen, hoofdpijn, buikpijn of overgangsklachten zijn straks verleden tijd.

Hoe? Door een nieuw voedingspatroon te introduceren. En je gaat bewegen. Niet per se meer, maar anders. Ook werken we samen aan jouw mindset en stressreductie.

Het doel is dat jij na deze 3 maanden weer lekker in je vel zit. We gaan geen pleisters plakken, maar we pakken de oorzaak aan. En je krijgt die stok achter de deur in de vorm van mijn persoonlijke begeleiding.

HET PROGRAMMA

HOE HET WERKT

We starten met een uitgebreid intake gesprek. 1,5 uur voorafgaand aan het gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst en hormonale analyse. Middels deze vragenlijst onderzoeken we wat de oorzaak van je probleem is. Bij aanvang van het traject doen we een Health scan, tussendoor nogmaals. Ook zal ik een vetzuurmeting doen d.m.v. een bloedprikje.

Na dit gesprek ontvang je van mij een op maat gemaakt plan met de onderdelen voeding, beweging en mindset.

Je ontvangt het 10-weekse online programma Reset je Hormonen, compleet met 10 weekmenu’s.

We zien elkaar 6 keer in mijn praktijk en/of via Skype/telefoon.

Tussendoor ben ik ervoor jou om je vragen te beantwoorden en er voor je te zijn. We spreken elkaar de eerste maand iedere week.
Schrijf je in voor de gratis INTERMITTENT FASTING 5-daagse voor blijvend gewichtsverlies en happy hormonen

IK BEN ER VOOR JOU

ALS JIJ…

…klaar bent met je klachten en bereid bent om te veranderen.
…bijgestaan wilt worden door een hormoon-gewichts expert op de gebieden van voeding, hormonen en darmen.
…wilt leren hoe jij je levenspatroon aanpast waar je na deze 3 maanden altijd op terug kunt pakken.
…op jouw eigen tempo wilt werken. Wij kijken samen wat voor jouw haalbaar is.

HET IS GEEN QUICK FIX

OOK GEEN DIEET

Ik ga voor een optimale gezondheid bij jou!

FRANCISCA VAN DEN BERG

HORMOONCOACH & UITVINDER VAN ‘DE RESET JE HORMONEN METHODE’ EN INTERMITTENT FASTING 30-DAAGSE

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoon- en gewichtsexpert en 41 jaar jong. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mijzelf) te helpen, omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er achter dat dit geluk van korte duur was en dat ik mezelf niet kon helpen met deze levensstijl. 

Door hulp te zoeken leerde ik weer om goed voor mijn lichaam te zorgen. In de periode die volgde, ben ik omgeschoold en ben ik gespecialiseerd als: hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach. 

Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden. Ik ga je tijdens de persoonlijke begeleiding helpen en zorgen dat ik jouw stok achter de deur ben! Je mag me tijdens deze 3 maanden alles vragen of contact met me opnemen als je het even niet meer ziet zitten.

DEZE KANJERS GINGEN JE VOOR

RESULTAAT VAN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

COBY BINS

Echt een aanrader! Ik had al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Dankzij de geweldige hulp van Francisca gaat het steeds beter. En val ik eindelijk af, ondanks een trage schildklier. Blij met jou!

ERIKA VAN DER ZEE

Ik zit prima in mijn vel met dank aan Francisca! Het zijn de lange auto ritten absoluut waard geweest. Ik ben bijna 10 kilo kwijt en een heleboel centimeters. Fijn geholpen en veel adviezen! Nogmaals bedankt Francisca.

SACHA LOUWERENS

Al jaren liep ik zoekend rond naar een oplossing voor mijn spijsverteringsproblemen… Toen ik bij Francisca kwam, werd dit zeer serieus aangepakt. In combinatie met een bezoek aan een orthomoleculair arts en het voedingsadvies van Francisca ziet het er nu naar uit dat mijn klachten verdwijnen. Ik ben er nog niet, maar met de begeleiding die ik nu krijg heb ik er alle vertrouwen in!

HERBIE WAGEMAKERS

Aanrader, ondanks de zieke dikke darm ben ik toch wat kilo’s kwijt. Daarbij heb ik veel meer energie. Na acht weken helemaal gewend aan deze nieuwe leefstijl.

JOUW INVESTERING & VERGOEDINGEN

VIA ZORGVERZEKERAAR

Jouw investering voor het 1-op-1 traject bedraagt € 995,-Mijn diensten worden niet vergoed door de zorgverzekering.  Ben je zzp’er of ondernemer? Dan kun je de kosten via je bedrijf als kosten op voeren. Of ga in overleg met je werkgever. In vele gevallen zijn er op die wijze ook mogelijkheden.