https://franciscavandenberg.nl/

1-OP-1 BEGELEIDING VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING, 3 MAANDEN LANG

“Hoe gaat het? Ja, druk!” Herkenbaar?

Als ondernemende vrouw ben je eigenlijk áltijd druk. Ook als je vrij bent, ben je eigenlijk altijd bezig. En als je dan thuis bent, moet er vaak nog gekookt worden of misschien wachten er nog kinderen op je. Daardoor voel je je moe, futloos en je voelt dat je fitter zou kunnen zijn dan je nu bent. Diëten heb je misschien geprobeerd en je bent vaak genoeg begonnen met sporten, maar je hebt het wéér niet vol kunnen houden. En tja, die wijntjes of lekkere hapjes laat je ook niet graag staan. Tijd voor actie! 

Uiteraard herken ik dit als ondernemer helemaal, want wij vrouwen zijn nou eenmaal vaak heel druk bezig met van alles. Toch is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te weten hoe jouw cyclus werkt. Je kunt namelijk leren op welke momenten je productiever bent, zodat je belangrijke zaken kunt uitvoeren, zoals een lancering. Want als het met jou goed gaat, heeft dat ook invloed op jouw bedrijf. 

Voor een onlineprogramma heb je niet genoeg focus en tijd, maar wat als ik je vertel dat ik je kan begeleiden naar een gezondere leefstijl? Een leefstijl waardoor jij je weer fit, energiek en vrouwelijker gaat voelen! Mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding is een speciaal programma, gericht op ondernemende vrouwen zoals jij. 

NOOIT MEER OP DIEET EN ONDERNEMEN MET JE CYCLUS

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Laat ik beginnen om te vertellen dat je nooit meer op dieet hoeft! Als gewichts- en hormoonexpert leer ik je alles over een gezonde levensstijl. Maar dan wel een levensstijl, passend bij jouw drukke leven als ondernemer. Juist als ondernemende vrouw is het belangrijk dat je jouw lichaam zo goed mogelijk inzet en weet wanneer jij op je best bent.

In 3 maanden begeleid ik jou persoonlijk naar een gezond en energiek lichaam. Ik ga je leren hoe jij je levensstijl aanpast, zodat je dagelijks meer energie ervaart én gewicht verliest. Ook je stemmingswisselingen, hoofdpijn, buikpijn of overgangsklachten zijn straks verleden tijd.

Hoe ga ik jou helpen?

Door een nieuw voedingspatroon te introduceren en je te leren hoe jouw cyclus precies werkt. Want ondernemen kan je heel goed doen door rekening te houden met je cyclus. In welke week ga je een lancering doen, ga je een fotoshoot doen of ga je naar buiten treden? En in welke week trek jij je weer terug? Dat zijn allemaal aspecten die we gaan behandelen.

En je gaat bewegen. Niet per se meer, maar anders. Ook werken we samen aan jouw mindset en stressreductie. Als je weet op welke momenten je productiever bent en op welke momenten jij minder aanwezig bent, kun je daarop inspelen in jouw bedrijf. 

Het doel is dat jij na deze 3 maanden weer lekker in je vel zit en weet hoe je optimaal kunt werken met je cyclus. We gaan geen pleisters plakken, maar we pakken de oorzaak aan. En je krijgt die stok achter de deur in de vorm van mijn persoonlijke begeleiding.

HET PROGRAMMA

WAT GAAN WE DOEN:

We starten met een uitgebreid intakegesprek en een hormonale analyse. Voor en tijdens het traject zal ik een Health scan uitvoeren, zodat we inzicht hebben in al jouw waardes. Ook zal ik een vetzuurmeting doen d.m.v. een bloedprikje.

Na dit gesprek ontvang je van mij een op maat gemaakt plan met de onderdelen voeding, beweging en mindset. 

Je zult leren hoe je cyclus precies werkt. Op welke momenten je productiever bent en hoe je dit optimaal kunt inzetten in jouw bedrijf.

Indien gewenst krijg je toegang tot mijn 10-weekse programma ‘Reset je hormonen’. Hier vind je veel lekkere recepten en praktische tips.

We zien elkaar 6 keer in mijn praktijk en/of via Skype/telefoon.

Tussendoor ben ik er voor jou om je vragen te beantwoorden en je te motiveren. We spreken elkaar de eerste maand iedere week. Als je vragen hebt, mag je altijd contact met me opnemen.

IK BEN ER VOOR JOU

ALS JIJ…

… voelt dat je het verdient om goed voor jezelf te zorgen en klaar bent met al die vage klachten waardoor je continu moe bent.

…bijgestaan wilt worden door een hormoon-gewichts expert die jou gaat leren om te ondernemen met je cyclus.

…wilt leren hoe jij je levenspatroon aanpast waar je na deze 3 maanden altijd op terug kunt vallen. Met makkelijke recepten.

…wilt leren hoe jij je weer fit, energiek, vrouwelijk én sexy kan voelen. Helemaal passend bij jouw drukke levensstijl als ondernemer.

HET IS GEEN QUICK FIX

OOK GEEN DIEET

Ik ga voor een optimale gezondheid bij jou!

FRANCISCA VAN DEN BERG

HORMOONCOACH & UITVINDER VAN ‘DE RESET JE HORMONEN METHODE’ EN INTERMITTENT FASTING 30-DAAGSE

Ik ben Francisca van den Berg, hormoon- en gewichtsexpert en 41 jaar jong. Het is mijn missie om ondernemende vrouwen zoals jij (en ik) te helpen. Sinds ik ben gaan ondernemen met mijn cyclus, is mijn bedrijf enorm gegroeid. Ik weet namelijk precies in welke periode ik productiever ben. In die periode plan ik werkzaamheden waarvoor ik op mijn best moet zijn, zoals lanceringen. Ook weet ik wanneer ik minder alert ben en dus houd ik hier rekening mee.

Heel veel vrouwen zijn zich niet bewust van de werking van de hormonale cyclus. Zo kun je de ene week bergen verzetten en komt er de andere week niets uit je handen. Stel dat jij net in die week een volle agenda hebt, dan zit je jezelf continu in de weg. Vervolgens ben je doodmoe, geïrriteerd en daardoor ga je wellicht minder gezond eten.

Ook ik heb moeten leren hoe ik goed voor mijn lichaam moest gaan zorgen, maar daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van. Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden.

Omdat ik als geen ander weet hoe druk jij het hebt, wil ik je door middel van mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding helpen. Ook jij kunt je weer fit, energiek én sexy voelen en daarnaast je bedrijf laten groeien door betere keuzes te maken. Tijdens dit traject ben ik jouw stok achter de deur. Natuurlijk mag je mag me alles vragen of contact met me opnemen als je het even niet meer ziet zitten.

DEZE KANJERS GINGEN JE VOOR

RESULTAAT VAN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

COBY BINS

Echt een aanrader! Ik had al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Dankzij de geweldige hulp van Francisca gaat het steeds beter. En val ik eindelijk af, ondanks een trage schildklier. Blij met jou!

ERIKA VAN DER ZEE

Ik zit prima in mijn vel met dank aan Francisca! Het zijn de lange auto ritten absoluut waard geweest. Ik ben bijna 10 kilo kwijt en een heleboel centimeters. Fijn geholpen en veel adviezen! Nogmaals bedankt Francisca.

SACHA LOUWERENS

Al jaren liep ik zoekend rond naar een oplossing voor mijn spijsverteringsproblemen… Toen ik bij Francisca kwam, werd dit zeer serieus aangepakt. In combinatie met een bezoek aan een orthomoleculair arts en het voedingsadvies van Francisca ziet het er nu naar uit dat mijn klachten verdwijnen. Ik ben er nog niet, maar met de begeleiding die ik nu krijg heb ik er alle vertrouwen in!

HERBIE WAGEMAKERS

Aanrader, ondanks de zieke dikke darm ben ik toch wat kilo’s kwijt. Daarbij heb ik veel meer energie. Na acht weken helemaal gewend aan deze nieuwe leefstijl.

WIL JE WETEN OF WIJ EEN MATCH ZIJN?

LATEN WE DAN EVEN BELLEN

Ik vind het heel belangrijk dat we een goede klik hebben, zodat ik je optimaal kan begeleiden. Laten we even bellen om kennis te maken, zodat ik je meer over het traject en de bijbehorende kosten kan vertellen. Natuurlijk mag je me ook eerst een e-mail sturen.